Friss topikok

Indafotó képek

Az egyetlen értelmes választás.

2010.08.28. 11:39 kkp

Mogács Dániel Kálmán Olgával beszélget az ATV-n

230 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyopressz.blog.hu/api/trackback/id/tr342254009

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ÖV 2010 / Mogács egy pomogács?! 2010.09.01. 15:50:12

Mint az köztudomású (google) a pomogácsokat Lázár Ervin szabadította a mit sem sejtő Négyszögletű Kerekerdőre - volt is nagy sivalkodás arrafelé... Míg a pomogácsok haszna könnyen belátható (közös ellenségkép), addig Mogács Dániel VII. kerületi polgárm...

Trackback: A zsidópártnak gyűjtöd, te szemét?! 2010.08.30. 12:43:37

Szombaton nagy élményben volt részem, amit eddigi, fiatalnak már nem mondható koromig még nem tapasztaltam.Rákosszentmihály közepén gyűjtöttünk ajánlószelvényeket. Ehhez felállítottunk egy kis standot a János utca sarkán, amely gyülekezési pontkén...

Trackback: Sumákol az LMP a kopogtatóvásárlásról 2010.08.29. 14:27:54

Tegnap írtunk arról a felvételről, amelyen hallható, hogy az LMP jelöltje ajánlószelvényt vásárol. Az LMP-s elismerte, hogy az ő beszélt az ő saját pártflottás telefonján, de azt mondta, hogy nem jelölt és csak tesztelni akarta, hogy van-e erre jelentk...

Trackback: Politikusok 2010.08.28. 22:52:55

A politikusok olyan emberek, akiknek óvodáskorukban folyamatosan elvették a dömperét. Ezeknek az embereknek mély sérelmeik vannak, amelyeket felnőttkorukban sokszorosan meg akarnak bosszulni.A demokráciában a politikus elméletileg a köz által, a köz sz...

Trackback: Kovi álma valóra vált 2010.08.28. 20:13:10

Szerintem minden normális pornófilm rendezőnek az az álma, hogy valamilyen híres közéleti szereplő szopatását leforgassa - szólalt meg mellettem a másik, a nagyon disznó énem. De leugatom azonnal: maradjál már, te

Trackback: ÖV 2010: Mogács nem lép vissza! 2010.08.28. 18:34:16

Mert Mogács élt, él és élni fog! S nem csak egyszerűen él, hanem a nap bármely pillanatában tanúbizonyságot tesz rettenthetetlen emberi nagyságáról. Ennek egyik legszebb példája, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP, avagy KKKKE) székházát ért nemte...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Commandante Jayasuriya 2010.08.29. 08:38:45

Lássuk be, ez most egy kicsit gyenge volt. Ennél azért több kell, még humorból is.

Mind1 2010.08.29. 08:40:37

Emberek!! Ne vegyétek már ilyen komolyan magatokat - ők sem vesznek annak:)))))

Kár, hogy a sok beképzelt vátesz politikus nem néz ilyeneket - vagy ha véletlenül igen, akkor meg nem érti:((

David_K 2010.08.29. 09:01:17

Ez 15 éves kor felett kínszenvedés... Lehetett volna szarkasztikus, meg rögtönzötten jópofa, de kapásból ez a Kálmánozás is levágósan előre kitervelt volt, nem mellesleg szánalmasan szar. Szerintem egyre primitívebbek, pedig eleinte még megvolt a jó csapásirány.

Devil 2010.08.29. 09:08:49

Kádár-rendszer -> Hofi
Orbán-rendszer -> Kétfarkú Kutya

nyekk 2010.08.29. 09:13:50

Kálmán "Domina" Olga végig nem találta meg magát, és kínosan csetlett-botlott, mert a partner vissza-vissza húzott a fekete bőr kutyakorbáccsal.
Lám-lám, egy pillanat alatt összeomlott a mi vagyunk a legokosabbak, mi mondjuk meg a frankót, miközben jópofán lazák maradunk image.

nem1rem1 2010.08.29. 09:20:42

@zsitva: Hol adhatod le a kopgtatócéduládat? 29.-én, vasárnap délután négykor, a Kossuth téren, a nagyonnagygyűlésünkön. Itt programunk és világképünk további részletei és árnyalatai is kibontakoznak!

Ha nem tudnál eljönni (dehonnem!), akkor a Deák téren, a Moszkva téren, a Nyugatinál, a Blahán vagy a Móriczon, vagy személyesen/postán a Boulevard és Brezsnyev Galériában, a Király u. 39.-ben!

Köszi:)

nem1rem1 2010.08.29. 09:23:46

@Commandante Jayasuriya: Lássuk be, egy kicsit gyenge hozzászólás volt ez, ráadásul savanyú is, mint a szőlő, vagy a magyar narancs... :o)

Werwolf 2010.08.29. 09:50:36

egyenes kerdeseket varok, Bela. :))))

kenterbe 2010.08.29. 10:03:16

Nekem is nagy csalódás volt Kálmán Olga. Többször rosszul emlékezett vissza arra, amit alig egy-két perce mondott Mogács, és annyi labdát hagyott leütés nélkül, ami egy műsorvezetőnél már kínos. Nem is készült valszeg, mert akkor nem állandóan azt az értelmetlen kérdést ismételgette volna, hogyha megnyerik-bejutnak, akkor tényleg politikusnak áll-e.

nem1rem1 2010.08.29. 10:18:04

@kenterbe: Szerintem egyszerűen nem tudta kezelni a helyzetet. Megpróbálta, pengeéles éberséggel próbálta Mogács sértegtés-paródiáit elegánsan, hasonló humorral visszaadni. De Kálmán Olga az érvelésre, az agresszió kezelésére van berendezkedve.

Ez a lényege a kétfarkúságnak: A létező, eltorzult politikai világ egyszerűen nem tud viszonyulni hozzá. Nem udja megragadni, és ezért bedarálni sem. Még a Kálmán sem, pedig messze kimagaslik a jelenlegi mezőnyből.

Ezért nem értem, miért ígér Mogács egy ilyen kellemetlen, mikrofonállványnak alkalmatlan egyéniségnek saját műsort. Nem erre halad a mostani poltikai világ, na!

Netuddki. 2010.08.29. 10:27:07

@volánrulz: Mér' szerinted a "komoly" pártok mit fognak csinálni?

P.mester 2010.08.29. 10:45:12

Az ERzsébetváros az Erzsébeteké ügyes fricska, de ebben a zinterjúban azért nem sikerült különbséget tenni bunkóság és polgárpukkasztás között. Izzadtságszagú nagyonhumoros és lyófejvagyoknál többet vártam volna. "Kálmán" jó riporter, végére le is darálta az okosgyereket.

érdeklődő 2010.08.29. 10:50:05

@shweir: Köcsögség, javaslom a párt programjába átültetni a Nemzeti Bocialista Párt programját és Lengyelországot annektálni. Akkor kiűzhetik ezeket a híg magyarokat Debrecen főteréről.

Máté 7.12 2010.08.29. 11:00:20

Teljesen rendben volt ez. Csak egy ilyen video után 2/3-adozni, igen megmosolyogtató. Ha a kétfarkú kutya indult volna a választáson, 2/3-ad sem lenne....
w.blog.hu/2006/11/28/blanco

Bogyó 2 2010.08.29. 11:02:51

Érdekes, ahogy egyesek itt megfeszülő humortalanokról írnak, meg, hogy milyen kurva vicces ez az egész. Egyáltalán nem kell rajta megfeszülni, én is jót mosolyogtam a baromságokon, de persze azért eszem ágában se lenne rájuk szavazni.Hiszen mit érek el vele? Komolyan, akik rájuk szavaznak mit várnak ettől? Most ha jaj de vicces embereket választanak meg, akkor valami is meg fog javulni? Ettől magába fog nézni Orbán vagy vagy Bajnai és másnaptól őszinte lesz? Az egész olyan naív, kamaszos, de öncélú lázadozás összekötődve a kiválasztottság érzésével, hogy itt mások milyen konzervatív, unalmas, sótlan figurák, bezzeg ők!
Nem fiúkák, naív kis szobalázadók vagytok, akik ha megválasztjátok ezeket a vicces embereket, akkor utána nem tudjátok hogyan tovább. Ugyanis bármennyire jópofák, azért polgármesterként nem humorizálniuk kell majd. De akik úgy gondolják, hogy ez a megoldás a dolgokra, azoknak kívánom, hogyha nem lesz mondjuk áram, víz a lakásban, akkor a kétfarkúak majd viccekkel derítsék őket jobbkedvre, ha kátyús az út üssük el humorral, ha kipakolják a lakását, a rendőrök röhögve vegyék fel a jegyzökönyvet mondogatva, hogy micsoda balfék az akit így kirámolnak és még folytathatnám. Ez az egész viccpártosdi egyszerűen nem vehető komolyan, de főleg a szavazóik. Ugyanis az amikor a pénzért való hatalomszerzésről beszél, az még akár őszinte is lehet. Hiszen látható, van erre igény, s Izlandon is sikerült nyerniük, tehát ez is csak egy módja a hatalom megszerzésének, hiszen nem mondtak le róla. Ez is csak egyfajta szavazóátverősdi, csak ezek még kiválasztottnak is érzik magukat, miközben ugyanúgy pozíciókhoz segítenek embereket, mint a többi szavazó. Vajon egy városvezetést tényleg így kell kiválasztani?
Ha arról kellene dönteni ki operálja meg a szívét valamelyiknek, akkor is aszerint döntene, hogy melyik orvos a legviccesebb?
Ja, hogy ott konkrétan róla van szó, hogy az már komoly dolog? Szerintem egy önkormányzat megválasztása is az, ahhoz fel kellene nőni, hogyha valaki nem érzi egyből a saját nyakán a következményeket, attól még átlássa a tétjét. Persze, nincs tökéletes választás, de van rosszabb és kevésbé rossz is. Az se mindegy.
Szóval lehet viccelni, de az egész a humor kategóriája, s aszerint is kezelendő. Attól még nem humortalan valaki, mert vannak dolgok amiket komolyan vesz, mondjuk egy választást. Van amikor az öncélú poénkodás már szánalmas életsratégia. Egy nagyokos támogató se írta még le, hogyan is képzelné a következő 4 évet, mindegyik csak attól elégülne ki, hogy majd milyen döbbent lenne Orbán vagy Mesterházy. Na igen, és aztán? Ha kellően kiszórakozták magukat, mint a vihogó, nyerítő tinédzserek, akkor utána mi lesz? Humorfesztiválra nem Szijjártót hívnám, de bocs, a szavazófülkében meg nem az ilyenekre kell ikszelni. Mert hosszú távon az esélyek még rosszabbak mint a megszokott pártoknál. Hiszen ezek még csak meg sem ígérnek semmit, ami fontos. Akkor meg miért is jó, hogy ők vannak ott? Lehet, hogy rossz a rendszer, s kell rajta rombolni. De mennyivel jobb lenne építeni. Tudom, az nehezebb.
Vannak helyzetek, amelyek nem humorosak. Nem humoros egy temetés, ha árvíz van, ha baj van, vagy ha nagy feladat előtt állunk. A humor sokat segíthet az ilyen helyzetek átvészelésében ez igaz, van amikor az ember a saját nyomorúságát is kiröhögi kínjában. De nem megoldás. Egy választáson pedig megoldást kell keresni, akkor is, ha az csak a kevésbé rossz.

Bogyó 2 2010.08.29. 11:08:24

Másik, ha tiltakozni akarok,annyira nem értek egyet, akkor meg jobb a "pöcsözés."
Ott legalább senkit se segítek ezzel hatalomba, se korrupt haszonlesőt, se hataloméhes gonoszt, se naív álmodozót, se vicceskedő kóklert.

nem1rem1 2010.08.29. 11:08:28

@volánrulz: "tökömtudja héber gazdasági elemző"

No, az meg mijjen, Géza? Olyan, mint a zsidó, csak nem akarod ezzel a szóval megsérteni?

Ha már a nyelveknél tartunk, amilyen a héber is: Mogács az igenfejlett maszáj műszaki nyelv szakavatott ismerője, vagyis nemzetközi szakértő gárdájában nincs helye más nyelvű elemzőnek! Még Tökömtudja országból sem, bárhogy ajánlgatod tökömtudja honfitársaidat...

nem1rem1 2010.08.29. 11:10:39

@Bogyó 2: Ne pöcsölj már, vazze!

reparobi 2010.08.29. 11:12:52

@Bogyó 2: "Egy nagyokos támogató se írta még le, hogyan is képzelné a következő 4 évet"

aza baj, hogy az un. komoly partok jeloltjei sem. ahogy az ogy valasztasoknal sem. az nem zavar? es mit tettel ellene?

nem1rem1 2010.08.29. 11:18:38

@Bogyó 2: No, akkor rövidebben: Semmilyen szívműtétet nem ígér a Kétfarkú Kutya Párt. A humoros kampány mellet szerintem az egyetlen célja, hogy lehetőséget biztosítson szavazasára azoknak, akik elutasítják az összes képmutató, hazug, önző pártot, és ezt kissé szalonképesebben és szervezetttebben, mint az általad javasolt "pöcsölés".

Emellett szeretne talán görbe tükröt mutatni azoknak is (anélkül, hogy meg akarná direktbe sérteni őket), akik bármely pártot (ideértve az MKKP-t is) kevésbé tartják nevetségesnek a többinél.

Meg azoknak is, akik bármely párt (ideértve az MKKP-t is) ígéreteit, szakértelmét, felelősségtudatát, jóindulatát, egyszóval: komolyságát bornírt módon elhiszik.

Sokan nem értik. Rajtuk még jobban röhögünk, mint Mogácson vagy Kálmánb Olgán!

De ne vedd személyeskedésnek, csak ha képes vagy magadraismerni bármelyikben a felsoroltakból...

További Kellemes Szívműtétet, nemleszgázáremelést, adócsökkentéses gazdaságnövelést, trianonozást meg ilyeneket... (nem kívánt résszel törlendő...)

yanchi345 2010.08.29. 11:22:02

Kálmán Olga is ott volt a szeren, le a kalappal. Ha előre megírják, többet is ki lehetett volna belőle hozni, de így volt az igazi. Ez az "István" beszólás, meg a "nekem is van anyukám" nagyon tetszett. De azért Mogács sem volt kutya, de lehet, hogy mégis.

nyekk 2010.08.29. 11:32:57

@yanchi345: Én inkább szánalmasnak éreztem Kálmán Olgát.
A magabiztos nagyasszony teljesen összezavarodott, és csak egy kérdést ismételgetett.(..és ha nyernek,...stb)

Tipikusan az a műsorvezető, aki azt használja ki a vele nem egy véleményen lévő riportalanyok lenyomásában, hogy mint műsorvezető,a szereposztás szerint ő irányíthatja a beszélgetést (pl. a nem tetsző résznél durva közbevágással, közbekérdezéssel stb), továbbá, hogy ezt a riportalanyok hagyják, mert lovagiasak, mert nem akarnak kekec, kötekedő színben feltűnni, nem akarnak veszekedni, és nem akarnak egy NŐVEL udvariatlanul viselkedni.

P.mester 2010.08.29. 11:42:03

@nyekk:

ó hogyne, nézd meg mikola-interjút, ő a legnagyobb kétfarkú

Máté 7.12 2010.08.29. 11:51:01

@Bogyó 2: Tudod a választások után nem a választott politikusok(?) intézik az ügyes-bajos dolgokat, mert úgy globálisan fingjuk sincs hozzá. Van mögöttük egy jól működő Polgármesteri Hivatal akik tudják, mit kell tenni. S azok a Kétfarkú Kutya alatt is ugyanazok és ugyanolyan jól tudják, mit kell csinálni a kátyúval.

dr. trafik nomac 2010.08.29. 12:10:50

@Bogyó 2: Alternativat cak letezo dolgokho zlehet allitani, a ma politikusanak fingja sincs ogy sosz global semmirol, erre mondjuk alternativa az MKKP, de aki ertelmes reszleteket var, az masok programjat elhiszi. Es igen az orszagot nem a politikusok iranyitjak, hanem a szakembergarda, sot lefogadom hogy ha kevesebbet szolnanak bele jobban menne.

migueldiez 2010.08.29. 12:21:13

Ez kurva szánalmas volt;
külön-külön is azok, és együtt sem nagyon sikerült valami minőségit összehozniuk.

(Mielőtt valaki megjegyezné;
ugyanennyire szakmaiatlannak tartom a HírTV és az EchoTV munkatársainak sajnos jó részét. A Showder klubba meg vannak jó előadók, csak ez a figura éppen nem tartozik közéjük.)

migueldiez 2010.08.29. 12:29:43

@migueldiez:
(Bocs, helyesen:
"ugyanennyire szakmaiatlannak tartom a HírTV és az EchoTV munkatársai jó részének hozzáállását.")

Csomorkány 2010.08.29. 12:34:05

Volt egy halom remek poén, pl. a "ne manipuláljon, nem azt mondtuk, hogy nem Erzsébetek nem lakhatnak ott, hanem hogy Erzsébetváros nem az övék" Ettől kifeküdtem.

Az is jó volt, amikor halálkomoly pofával kifejtette, hogy ha polgármester lesz, akkor borítékokat fog elfogadni, mert borítékokat kapni jó dolog.

A Kálmánozás nekem kicsit bunkóra sikerült, de az is igaz, hogy remek paródiája egy halom bunkó politikusnak.

Ezzel együtt a pöcsözés konstruktívabb választói magatartás, mint a kétfarkúakra szavazni. A pöcsözéstől ugyanis nem kerül be senki, de ha ezekre szavaztok, ezek bekerülnek. Ez egy ilyen rendszer. Ha már benn vannak, akkor valaki használni fogja azt a hatalmat, amit ők kaptak meg.

Szóval akinek elege van a politikából, vagy csak aktuálisan útálja a felhozatalt, inkább pöcsöljön, vagy eccerűen dobjon be érvénytelen szavazólapot.

Öreg Sam 2010.08.29. 12:42:25

@nem1rem1:
Sajnálatos,de igazad van.
20 év óta folyamatos vicsorgásban,ellenségkép keresésében élünk. (ld. "forradalom" )
Nem tudom,sirjak-é,vagy röhögjek,hogy a zemberekből ennyire kiveszett a humorérzék.(alacsony lenne a IQ?)
Valami nagy ember mondta egyszer: ha tükröt tartanak eléd és nem tetszik a látvány,biztosan nem a tükör a hibás...
További kellemes dagonyázást! :)

csibra 2010.08.29. 12:51:35

Más ember nevével humorizálni ilyen korban nem illik.

Lovag, aki azt mondja: Ni! 2010.08.29. 13:06:06

Anyukát Erzsébetnek hívják egyébként? :)

közlekedő edény 2010.08.29. 13:12:01

Olga megkapta, akarom mondani Kálmán

XD

2010.08.29. 13:21:07

Nos... ATV nem egy szuper csatorna, de a HírTV, vagy ne adj ördög, az Echo beengedte volna Mogács jelöltfiút a kamerája elé?

Válasz:

NEM!

világoszöld 2010.08.29. 13:27:17

AKINEK HUMORA MINDENT TUD, AKINEK NINCS MINDEN EGYÉB ALJASSÁGRA IS KÉPES. Sajnálattal olvasom, hogy nem értik meg az emberek, hogy mit fejez ki ez a párt. ami nem is párt , nem kormányzásra készül, hanem egy segélykiáltás a civilek részéről, hogy elég volt abból a lehetetlen helyzetből, amit a nagy pártok, ill. elsősorban Gyurcsány és Orbán, ha jobban tetszik Orbán és Gyurcsány személyes vetélkedésük okán létrehoztak, és aminek mi valamennyien megisszuk a levét. Ez egy leletőség arra , hogy a zemberek a néppártok tudtára adják szavazataik által, hogy elég volt, szükségünk lenne egy 21. századi szoc.dem- pártra, és igenis szükségünk lenne egy 21. sz. konzervativ polgári pártra, és ahányan vagytok, huzzatok el. Nagyon sokakban megfogalmazodott már ez az üzenet, és egyre többen lesznek. A hazaszeretetről nem beszélni kell, közben arra várva, mikor jönnek meg az EU-s pénzek, amiből adhatok a híveimnek, hanem tenni kell érte, hogy előre menjenek a dolgok. Ha nem vettétek volna észre, a választások arról szólnak, hogy melyikünk baráti köre költse el az EU-s pénzeket, a népnek meg szólamok mennek.

Commandante Jayasuriya 2010.08.29. 13:31:14

@nem1rem1:

Sajnálatos módon, ebből az anyagból, ennyire tellett.
Azt viszont sehol nem láttam a KKP választási programjában, hogyha valami pártfőnök megszólal, akkor kötelező poénosnak tartani amit mond, és mindenkinek kötelezően röhögni kell... :)))

szerénységem 2010.08.29. 13:45:30

@nem1rem1: Figyelj, ezért már megérte, hogy előbújt egy csomó troll, akiknek nemhogy nincs humoruk, hanem erre büszkék is, és ez sokkal nevetségesebb, mint amit Mogácsék csinálnak. A Monty Python által sokszor megénekelt vaskalapos, buta nyárspolgár magyar megfelelői. Nevessünk rajtuk, kimeríthetetlen a tárházuk.

Frankó Anna 2010.08.29. 13:50:39

Szegény ballibbantak, nekik már csak ez a jópofizó, nagyon csalódott, sértődött kutyagaleri maradt...
Se szdsz, se mdf, az lmp mintha nem is lenne, az mszp pedig már nagyon ciki.

Amúgy tényleg olyan volt ez az izé az atv-n, mint egy Ihos József kabarészám a Szeszélyes évszakokban...

Dr. Klein Imre · http://subnormalia.blog.hu 2010.08.29. 13:55:04

@sánta az a kutya:
Kicsit koncentrálj: a felsoroltakon kívüliek is cikik... Ez a kemény, nem a faláb...

Frankó Anna 2010.08.29. 13:56:59

@szerénységem: A Monthy Python és a kutyák között az a különbség, hogy az MP humoros, -és legfőképp eredeti-, még a kutyapárt nem az. Se nem humoros, se nem eredeti.

Nemadomfel 2010.08.29. 14:05:23

Szenzációs volt a riport.Akinek nincs humora.....nem is értheti,miről volt szó.
Hajrá Olga és MKKP!

szerénységem 2010.08.29. 14:05:52

@sánta az a kutya: Neked. De ezzel nincs semmi baj. Ha viszont hatalomra jutnak, az első dolguk lesz kötelezővé tenni, hogy nevess rajtuk. És akkor jaj neked. :-)

rexter 2010.08.29. 14:06:00

sírtam a röhögéstől ez kurva nagy :D

Frankó Anna 2010.08.29. 14:07:12

@Klein Imre: Egy csalódott balfék számára legalábbis.

Dr. Klein Imre · http://subnormalia.blog.hu 2010.08.29. 14:34:50

@sánta az a kutya:
Te legalább demokratának látszol... Annak a fajtának, aki egy jelölt esetén is dalolva megy szavazni, mert az a dolga... :)

aszekelyek 2010.08.29. 14:48:18

A humorban mindig rejtett agresszió van. Nem kérek agresszív önkormányzati képviselőket. Elég volt nekünk a hagyó pesten. Egerben a másik jómadár, aki disznót kapott. Persze lehet humorizálni a politikai kabaréban.Sőt, kell is. Hadd szabaduljon fel az a fáradt gőz. Komolyan elindulni egy választáson viszont már sanda szándékokra enged következtetni. Részemről azt sem találtam viccesnek, hogy ugrándozk a pannon puma, pedig volt akkora marhaság és nevetséges is, mint amit ez az illető előad. Meg akik pénzelik a kampányukat. Ha valaki nem tudná, qrvasok pééénzbe van ám az ilyen vicc! azt mondja meg a viccesfiú, azt ki perkálta le!

aszekelyek 2010.08.29. 14:49:29

@rexter: ha liberálisnak mondott értelmiség szürkésen bélsár agyával megszavazza őket, fogsz majd sírni kínodban is. Érdekes. Amikor a maszopos az ingyen bkv-s cuccot lökte, nem voltatok ilyen lelkesek. át kellett csomagolniuk szegényeknek....

aszekelyek 2010.08.29. 14:53:16

@kingStreetboyz: Gondolod, hogy az atv mögötti köröknek érdeke reklámot csinálni a baromságnak? Akik már nemegyszer beültették a böszme naívakat a hintába és aztán csak lökték, lökték, hadd szórakozzanak, míg be nem szavazzák őket ? Fleto még táncolt is....

aszekelyek 2010.08.29. 14:54:35

@nyekk: magabiztos nagyasszonynak üzenem, szerintem akkor Isten irgalmazzon Budapestnek.

világoszöld 2010.08.29. 15:02:15

Gyurcsány szőke, Orbán barna mind a kettő le van sza.....vazva.

2010.08.29. 15:24:17

Üdítő példája a politikai karikatúrának, de nem lepődnék semekkorát, ha valódi terveik és stratégiájuk lenne.

A helyükben én se mondanék még bikmakkot se, amíg nem látom, mit kapok a státusszal.

pszicho pete · http://elitklub.blog.hu/ 2010.08.29. 16:17:40

El tudom képzelni az átlag ATV-nézőt, ahogy ül otthon a tévéje előtt a záró kredit alatt, csak néz elkerekedett szemekkel és vakarja a kipáját, hogy ez most mi a fene volt. A büdös életben nem gondoltam volna, hogy képesek összehozni valami humorosat is ott az ATV-nél, ezért riszpekt nekik! Kétfarkú 4 prezident!

pszicho pete · http://elitklub.blog.hu/ 2010.08.29. 16:31:02

@sánta az a kutya: Úgy néz ki a Mogács, mint aki viccel? Jellemző: azt hiszed, hogy a kedvenc pártodon kívül mindenki viccel, ezzel akarják a kedvenc pártodat lejáratni. De nem. Minden egyes szavuk komoly, és én pl. komolyan várom az örök életet, mert rájuk szavazok. És akkor örökké fogok inni ingyen sört. De tudod mit? Térjünk erre vissza 200 év múlva, a következő választásokkor.

Pretoryan 2010.08.29. 17:07:02

Az MKKP-nak kéne csinálnia egy törvénykoncepciót vagy valamihasonlót hogy a sok hülye barom sótlan humortalan idióta is értse miről szól ez az egész. Attól hogy nyernek nem kell félni Izlandon is elég jól elvan a viccpárt a polgármesteri székben, nem kell aggódni :-)

Miénk lesz a 13/17-ed az tuti! Olyan 75,88%-ban biztos vagyok benne! :-)

ergerberger 2010.08.29. 17:28:07

Ez a Kétfarkú Dániel azért néha egy irritáló fasz.
Orbán Viktor viccei sokkal jobbak!

Zobio & Zobiko (törölt) 2010.08.29. 17:50:36

Ez oltári volt! :D Ez a nő ANNYIRA tenyérbemászó pöffeteg. Zacskót kéne húzni a fejére, leragasztani a nyakánál, lelökni a mozgólépcsőn, majd bedobni a metró elé.

OneFM.hu · http://www.onefm.hu 2010.08.29. 18:36:01

@aszekelyek: A Liberális a mai magyar értelmezésében (szdsz) nem egyenlö az értelmiséggel. Sosem volt és sosem lesz az. (kiegéstítéssvoltezkérem)

szakállasbácsi 2010.08.29. 18:36:07

Nem tűnik fel senkinek, hogy ezek a zseniális kétfarkúak nem a politikuskat tükrözik, hanem minket, a választóikat? Aki tud röhögni rajtuk, az tud magán is röhögni. (Fidesz szavazók, nem rémlik valami?) Arra irányítják a figyelmet, mennyire kiveszett az öniróniára való hajlam. Tessék megnézni egyes hozzászólásokat itt! Kicsit szomorú. Mennyi a minimális absztrakcióra képtelen ember!
A kicsike pártok érthetően görcsölnek, a nagy(ok) meg nem veszi észre, mennyire mulatságos a NENYIvel, meg a naftalinos határonkívülrekedtnezettársaink és abcug IMF dumákkal. De a MKKP azt mutatja, hogy egy egészséges csoport, miként képes humorral oldani a bornírt cinizmust.

Nyugalom: a konkrét gondolkodás és a "korai zárásnak" nevezett jelenség, mely a merev, zárt gondolkodású embereket jellemzi személyiségvonás, nem változik meg túl könnyen. a náci polgártársakat ugyanúgy ez jellemzi, mint a szélsőbalosokat (ha ilyenek még vannak) Ezért az MKKP-ből nem lesz problémamegoldás, de legalább könnyebb lesz elviselni a problémát velük.

Májking 2010.08.29. 18:58:22

A jelszó legyen: Nekünk Mogács kell!

Vagy már beírta valaki?

csetel 2010.08.29. 19:54:06

@szakállasbácsi:

Maximálisan igazad van.

Mellesleg elkeserítő, hogy mennyien veszik túl komolyan magukat, meg ezt az egészet.

Talán ezért is tartunk ott, ahol...

noel fielding 2010.08.30. 07:18:33

Kálmán az elején besértődött, utána csak azt próbálta visszaadni, de nem sikerült ..
miért kell százszor megkérdezni hogy visszalép-e majd a jelölt???? NEM !! miért lépne vissza?
ennyire nem érti ez a hülye Kálmán, hogy miről van szó? szánalmas.

idefix 2010.08.30. 08:30:16

Oké, oké, hogy viccpárt, de szerintem egy riportert nem illik "megalázni" olyan kérdésekkel, hogy mi is a neve. Én kedvelem a kétfarkút, de az egész interjú tiszteletlenség, és nem jóffejeskedés volt Mogács Dániel részéről.

kodó tamás 2010.08.30. 09:26:43

@reparobi: ja ja a valaki van bennem, de már késő
már mind végignéztem, nem tudtam abbahagyni
nekem a polgárőr is nagyon teccik pl. a láthatóságiban...
a barom jol láccik csak nem hallacik, qva jooo
na ezt lelőttem, mindegy bár a poénok is erősek, de többszor is nézegethető,
finom részletekkel teli...

kodó tamás 2010.08.30. 09:31:57

@Bogyó 2: mindegy kire szavazol...
kit érdekel. te görcsölsz.
megvigasztallak nem kell komolyan venni.
semmilyen tétje nincs. választás sincs (csak elvben, gyakorlatban nincs).
győzike-lagzilajcsi népe forradalmat csinál fidesz nyer oszt jónapot.

kodó tamás 2010.08.30. 09:34:39

@hu00043: hihihii
meg felettük egy pártpénztárnok, aki meg mindenről dönt...
ők meg simán ráérnek iskolát nyitni, 100 éves nénit felköszönteni, naponta egy szobrot átadni...

kodó tamás 2010.08.30. 09:42:40

@aszekelyek: megnyugtatlak, mint a hogy sokan rájöttek, bizonyára nem "nyerni" akarnak. szerintem két cél van....
1. viccesen figurázzuk ki a sok rohadt geci léhűtő fast politikust
2. nekik ez szakma is... ugyebár a hírcsárda klikkelések száma miatt
tehát a pénzedet nem ellopni akarja valójában, hanem kicsalogatni belőled "becsületesen", de végülis ilyen értelemben jár nekik mert az 1. pontra nagy szükség van...
és a 2. pont szerinti szakmai munkát meg kell fizetni...
szerintem aki valójában támogatni akarja őket hogy fenn maradjanak, az nem is kopogtatót visz (bár az 1. pont viccét erősíti), de a fennmaradásukat a 2. ponttal támogatja...
ÉN VEVŐ VAGYOK ERRE, bár szavazni, kopogtatózni nem fogok,
bőszen klikkelek és figyelem őket,
egyrészt önző mód jól akarok szórakozni, másrészt nekik se roszz de ez nem szempont
esküszöm hogy önző vagyok...

kodó tamás 2010.08.30. 09:45:20

@ergerberger: én is követelem a kétfarkútól! mondjanak dakota cuccokat is!!! én azt karok hallani...

kodó tamás 2010.08.30. 09:52:00

@szakállasbácsi: igen, de a megoldáshoz is hozzá segít...
ha csak 1-2 komoly "választó" elgondolkodna... vagy rádöbbenne. bár nem lesz könnyű elnézve a berlini riporter tudósítását... tessék megnézni...
kutyopressz.blog.hu/2010/08/28/a_legendas_berlini_magyar_tv_riporterenek_tudositasa

ja és azoknak meg akik "értik a viccet" és ennek szellemében a kétfarkú eredményességében "komolyan" bíznak, azoknak meg azt javaslom, LAZÍTSANAK, a kétfarkútya pártot sem kell komolyan venni...

kodó tamás 2010.08.30. 09:55:29

@noel fielding: kálmánt se báncsuk ehhez van hozzászokva, hogy egész nap demagóg, buta pöcs hazug polikusokat kérdezget... nehezen tud elvonatkoztatni...
két világban él otthon egy valóság, a studioban egy fiktív...
a munkájában elég nehezen tud valóságra reagálni...
persze otthon tudja mi a valóság, megdugták, vagy nem, ezt el tudja dönteni...
a munkahelyén nem iylen feketefehér a helyzet, főleg ködben csak tapogatózik

magrat 2010.08.30. 11:02:00

Pont ugyanúgy folyt ez az interjú, mint bármely más politikussal. Kálmán Olga próbálja lényeget megtudni, a riport alany meg lényegében a semmit ismételgeti. Különbség, hogy ez legalább szórakoztató volt.

Rejkjavikban nyert a viccpárt... vajon ők mit csinálnak? (van már Disneyland a reykjavíki repülőtéren, pálmafák a fjordokon???)

bencekristof · http://indafoto.hu/bencen/image/7008711-69648486 2010.08.30. 11:04:39

@kodó tamás: a berlini riportet tedd csak idézőjelbe szerintem. :D

Sajnos 5% alatti lesz a "párt" Bp-n, mert nem értik a viccet. :S

Rekspa 2010.08.30. 11:55:11

Vazzzz, sírva röhögtem!:)

kodó tamás 2010.08.30. 12:13:21

@bencekristof: az öreg az jo volt... ne higgyünk neki... meg a másik is hogy ne vegyük komolyan
szerintem ez a riport a lényeg
a győzike-lagzilajcsi klón hadsereg lemossa a választást... 2 706 292 zombi országa
na persze már kínálat se lesz...

N-drew 2010.08.30. 13:25:53

Valaha valamikor olvastam egy történetet. Teljes részletességgel nem tudom már, de a lényeg az volt, hogy több emeletet zuhant, összezúzta magát, bevitték a kórházba. Ott úgy néztek rá az ápolók és orvosok, hogy nem marad meg. Lemondtak róla.
Miközben tolták, felvették az adatait, és megkérdezték, hogy allergiás-e valamire. Erre kis gondolkodás után kijelentette, hogy a gravitációra. Kitört a röhögés, és onnantól kezdve mindenki úgy viselkedett vele, mint egy élő emberrel, és végül felépült.
Mit akarok ezzel mondani? Azt, hogy komolyan is lehet venni a dolgokat, de néha a humor sokkal többet segít.

Egyébként a Kálmános poén betanult volt, és bunkón jött ki, de poénnak lett szánva. Egyébként is az volt a baj, hogy a riporternő csak azt akarta megtudni, hogy mit gondolnak ténylegesen a jelöltek, ezért ismételgette, és nem ment bele Mogács játékába.
Egyébként poénosabb is lehetett volna, de ez az "Egyenes beszéd" volt, ahol a nem egyenes beszéd nem szokott téma lenni. Mogács meg próbált poénos lenni. Ennyi.

kodó tamás 2010.08.30. 14:10:22

@N-drew: ja ja mindketten csak egy egy gondolatnyit készültek. a kálmánnal és az egyetlen kérdéssel...
de szerintem a többi spontán volt és egymás egy gondolatáról se tudtak, arra is ott "reagáltak".
nem lett volna jobb ha felkészülnek... pont mint az igazi politikusok... csak spontán nyomják össze-vissza a bla-bla-t

reichenberg kenéz 2010.08.30. 14:16:27

Szerintem jó volt ez. Mondjuk az elején a Kálmánozás nettó bunkóság volt de hát nem lehet mindenki tökéletes (elég ha én az vagyok...)A riporter csajt most láttam először (nem nagyon nézek Televíziót) nem igazán tudta eldönteni szerintem hogy most mi a franc van... Szerintem a csajnak nincs humorérzéke...

naccsaládos 2010.08.31. 10:12:19

Mi?a Mogácsi Úr nem mondta komolyan, a mi elhangzott?Én elhittem!, most csalódott vagyok.

reccs 2010.08.31. 13:01:26

@reichenberg kenéz: Nincs a fenét, nézd meg jobban, magában végig röhögött, csak igyekezett nem mutatni

Lovastengerész 2010.08.31. 15:51:30

hát....
Mogács Úr már a Showder klubban is gyengus volt... nem sokat fejlődött azóta szegény.
tulajdonképpen jót tesznek neki nálánál szellemesebb partnerek, mint Kálmán Olga vagy a kimondhatatlan nevü TV2-s srác

Stofi82 2010.08.31. 18:04:18

Kálmán Olga szerintem profin kezele a helyzete. Mogács Dániel próbálkozik, de szerintem gyenge.

murunga 2010.09.01. 09:54:28

egy szóval: szar.

kálmán olga pedig ügyes és profi.

janipapa1 2010.09.01. 19:41:25

A FIDESZ is nagyjából ez és énnyi, csak ők már több, mint húsz éve gyakorolják ezt az arculattaremtő cselekedetet, emiatt hatalmas a rutinjuk. Csakhogy ők közben rajtad röhögnek, Dániel meg veled. Csak befelé. Persze annyira érthetetlen és feldolgozhatatlan az egész ideológia és a mondanivaló, hogy megértés híján csupán a hit erejétől átitatva sokan fognak rájuk szavazni, kiáltván, hogy ami ennyire érthetetlen, az csak igaz és jó lehet.Sok sikert és kellemes harácsolást....

ILS 2010.09.02. 10:39:13

Szerintem tökéletesen vázolja a mai politikai helyzetet ahogy a politikusok megnyilvánulnak, csak itt a nyers formája egy élő adásban egy őszinte riport, lényegében ez a párt a való oldalt mutatja, tökéletesen irányt mutat hogy bárkire is szavazol mind ezt gondolják mint Mogács, csak nem ezt mondják. Ez a párt a mai politikusok uborka show-ja!!!! Úgyhogy aki azt gondolja ez a párt röhej az gondolkozzon el kire szavaz??!!! Mogács intelligensen felvázolja mi zajlik manapság, aki intelligens az megértette az nem azt mondja erre hogy vicc. Ennek a pártnak a célja hogy felnyissa a szemeket és nem nyerni. Kálmánnak meg gratula, szépen vette a lapot.

Vad.Korte (törölt) 2010.09.03. 12:49:05

Ez elképesztően jó! Ezért fogok rájuk szavazni!
A riporternő meg alájátszik, bár alig várja a végét...

Vad.Korte (törölt) 2010.09.03. 12:53:46

"Anyám csak akkor telefonál, ha biciklizik, de akkor is ritkán, mert nem tud biciklizni."
:-D

Melchi Zadok 2010.09.05. 09:40:30

@sánta az a kutya: nem baj neked viszont maradt a konstans fidesz segg, amit jólesően nyalogathatsz minden nap...

kyanzes (törölt) 2010.09.10. 23:04:49

Érdekes, hogy alapvetően nem sokkal több faszság hangzott el, mint általában. Persze ettől még elvetemült.

Csomorkány 2010.09.13. 23:12:20

Három idős hölggyel beszélgettem. Nem mondom el, melyik város, azt sem, melyik párt. A polgira fognak szavazni. Érvek:

- Igazán hálásak kell legyünk neki: évi ötezer Ft-ot ad a nyugdíjasoknak.
- Ja, és a szemétszállítás is ingyen van nekünk.
- És ingyen kapjuk a városi újságot.
- És annyian támadják szegényt, nem csoda, hogy már kicsit meghasonlott.

Dr. Klein Imre · http://subnormalia.blog.hu 2010.09.14. 16:14:00

@Csomorkány:
Természetesen Hódmezővásárhely... Bocsesz.

Dr. Klein Imre · http://subnormalia.blog.hu 2010.09.17. 11:20:58

@Csomorkány:
Mármint nem ott beszélgettél. Merthogy Vásárhelyen is hasonlatosan nyomatják...

(Csomorkány meg ott vn a környéken. Tudtad?)

Csomorkány 2010.09.17. 15:34:05

@Klein Imre: Persze, tudtam. De a nénik akkor sem Vásárhelyiek. Példáznak egy amúgy átlagosan intelligens emberekből álló szavazóréteget, amely kb. évi 30 000 Ft-ból megvehető, vagy legalábbis megtartható. Ez a lehetőség bármely pártnak nyitva áll, használja is mindegyik.

Dr. Klein Imre · http://subnormalia.blog.hu 2010.09.17. 16:05:18

@Csomorkány:
Jam. De miért is kellene bárkit is megvenni? Már egy normális rendszerben. Maga a hatalom "volna" a cél? Nem a megvehetőség a gáz, hanem a hatalom mindenáron akarása... Legalábbis én így látom.

Csomorkány 2010.09.19. 17:52:09

@Klein Imre: Gondolj bele! Polgi vagy, mindenféle remek tervekkel, amelyeket az ellenzék akadékoskodása akadályoz, világosan látod, hogy nélküled összeomlana a városi közigazgatás, és itt van néhány százaléknyi szavazó, aki évi 30 eFt közpénzért hajlandó az ellenzéket megakadályozni abban, hogy tönkretegye a városodat, amiért annyit tettél. Nü?
süti beállítások módosítása