Friss topikok

Indafotó képek

Az egyetlen értelmes választás.

2010.08.02. 01:34 kkp

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt választási programja. 2010

Örök élet. Ingyen sör. Adócsökkentés!

Több évnyi társadalmi vita és nyílt egyeztetés után, a civil szervezetek, az államapparátus magas rangú tisztviselői, nemzetközi hírű professzorok, és 6700 szakértő bevonásával elkészült a Kétfarkú Kutya Párt Legyen minden jobb! nevű választási programja. Programunkkal egy tökéletes állam és egy tökéletes világ alapkövét szeretnénk lerakni.

A Kétfarkú Kutya Párt programjában kiemelten kezeli a gazdaságpolitikát.

- Gazdasági programunk két fő pillére az általános és teljes adócsökkentés, valamint az ingyen sör. Pusztán e két intézkedés olyan hatalmas összegeket szabadít fel a gazdaságban, amiből az MKKP programja maradéktalanul megvalósítható. Amennyiben pedig plusz források bevonására volna szükség, azt az adócsökkentés részleges kiterjesztéséből, valamint az örök élet meghosszabbításából fedezzük.
- Pártunk egyértelmű választ ad a devizahitelesek gondjaira, valamint a forintárfolyam-ingadozások okozta problémák kezelésére azzal, hogy 2005-ben bevezettük a közös európai fizetőeszközt, az eurót.
- Bevezetjük a pénzosztást az eddigi pénzszórás helyett.
- Közlekedéspolitikánk legfontosabb elemeként leállítjuk a négyes metró kivitelezését, viszont helyette megkezdjük a Sopron-Záhony metróvonal építését. Annektáljuk New York-ot és az ottani metróhálózatot átszállítjuk magyar városokba.
- Rendbe hozzuk, és komoly fejlesztésekkel bolygóközi űrkikötővé építjük ki az elmúlt években méltatlanul elhanyagolt szegedi űrállomást.
- A nemzetgazdaság harmadik pilléreként beindítjuk a tömeges puliexportot Jamaicába.
- Gazdaságpolitikánk végső célja, hogy a közgazdászok elhagyják a bolygót.
- A repülőforgalmat a föld alá vezetjük. A repülőgépek nyomában kialakuló alagútakban el lehetne helyezni a felesleges munkanélkülieket és a gepidákat, akik az elmúlt években különösen sok gondot okoztak.

A Kétfarkú Kutya Párt programjában előkelő helyen szerepel a környezetvédelem.

- Az MKKP majdnem bármilyen körülmények közt határozottan kiáll a növények és a vírusok jogaiért, valamint azok parlamenti és önkormányzati képviseletéért. Szükséges tartjuk, hogy ezek a létformák, mik a kétségtelenül a földi élet csendes többségét alkotják, maguk is alakíthassanak frakciót a magyar országgyűlésben, természetesen a vírusok kizárólag karanténban.
- Befoltozzuk az ózonlyukat, megállítjuk a globális klímaváltozást, csökkentjük Azerbajdzsán káros anyag kibocsájtását.
- Új fajokat hozunk létre a kihaltak helyett, hogy számuk stabilizáljuk.

A Kétfarkú Kutya Párt programjában kiemelten kezeli az egészségügy kérdéskörét.

- Örök életet garantálunk a teljes lakosságnak, és a határon túli magyaroknak, felvállalva akár a környező országok ellenkezését és az ebből fakadó esetleges konfliktusokat is.  A halált értelemszerűen betiltjuk, aki meg merészel halni, azt örök életre ítéljük.
- Megszüntetjük az egészségügy legnagyobb problémáját, a betegségeket.

A Kétfarkú Kutya Párt programjának talán legfontosabb eleme a foglalkoztatás-politika újraértelmezése.

- Szakértőink szerint a többi párt rossz oldalról közelíti meg a foglalkoztatás és a munkanélküliség kérdését, és ezért természetszerűleg félrekezelik a problémát. Mindannyian a munkanélküliséget kívánják csökkenteni, pedig sokkal jobb lenne, ha senkinek sem kellene dolgoznia, ám mégis kapnának fizetést. Ezért a Kétfarkú Kutya Párt meghirdeti a Ne kelljen dolgozni, de legyen pénz!� elvet, amit hatalomra kerülése esetén végsőkig követni fog, mert úgy véljük, hogy nem méltó az emberi fajhoz, hogy az embereknek dolgozniuk kell a fizetésükért.

A Kétfarkú Kutya Párt programjának fontos elmei tájrendezés-politikai irányelveink.

- Az MKKP jellegéből kifolyólag nem lehet annyira földhöz ragadt, hogy visszariadjon nagyobb tájegységek átformálásától.
- Folyamszabályozási terveinkről itt olvashat részletesebben.
- Hegyépítés Szegeden.
- Csökkentjük a gravitációt, hogy könnyebb legyen járni és ne lógassa senki a fejét.
- Balaton programunk első lépésében 2011-re duplájára növeljük a Balaton méretét, 2012-re beindítjuk a tökéletes nyaralás programot és szoláriumcsövek, valamint ballonokról belógatott merülőforralók segítségével optimális fényviszonyokat és hőmérsékletet teremtünk, 2014-re összeköttetést létesítünk a Balaton és az Adriai-tenger közt, illetőleg kellő mértékben sósítjuk a tavat, ahhoz hogy átminősíthessük tengerré.

A Kétfarkú Kutya Párt programjában fontos szerepet szán a biztonságpolitikának.

- Leszerelés, vírusirtók telepítése.
- Bevezetjük a világbékét.

A Kétfarkú Kutya Párt programjának egyik leglényegesebb eleme űrpolitikánk.

- Az első intézkedéseink közt lesz, hogy kormányrendelettel meghosszabbítjuk a nap élettartamát, ezzel elhalasztva a világvégét.
- Felvesszük a diplomáciai és a kereskedelmi kapcsolatot a galaxis más létformáival, civilizációival, amiket az előző kormányok feltűnően elhanyagoltak. Szabad-kereskedelmi egyezményt kötünk a Sirius-szal, hogy eladhassuk nekik a Földön eladhatatlan termékeinket. Továbbá kétfarkúsági szerződést, hogy biztosítsuk a Föld töretlen fejlődését és röppályáját.
- Megnyitjuk az országimázs szempontból elengedhetetlen első marsi magyaros jellegű éttermet, hogy a majdan odaérkező amerikai űrhajósokra jó benyomást tegyünk. 

A Kétfarkú Kutya Párt programjában kiemelt jelentőségű a drogpolitika.

- Hagyományos értelemben vett drogpolitikát nem kívánunk folytatni, hiszen a marihuána már úgyis évek óta legális az országban. Ellenben addíciós illetéket tervezünk kivetni a függőséget okozó alacsony színvonalú kulturális produktumokra, mint például a televíziós adásokra.

A Kétfarkú Kutya Párt programjában nagy hangsúlyt fektet az időjárás-politikára.

- A Kétfarkú Kutya Párt készen áll arra, hogy véghez vigye a régóta halogatott időjárás-reformot. Terveink szerint nyáron kellemes 20-25 fokot vezetnénk be enyhe szellővel és simogató napsütéssel. Telente pedig egységes hótakaró borítaná az országot, kivéve az utakat. A tavaszt Boris Vian, az őszt pedig Franz Kafka elképzelése szerint kívánjuk megvalósítani.
- Időjárás-politikánk további fontos eleme Thojj numíbiai esőisten importálása a Homokhátságra, és Mraznuk eltévedt svéd viharisten kiűzése az országból.

A Kétfarkú Kutya Párt programjának nélkülözhetetlen eleme az új, egységes időreform.

- Kiutalunk az ország valamennyi polgárának évi plusz 99 napnyi időt.
- Legalizáljuk, és ezzel mindenki számára elérhető tesszük az időhöz való szabad hozzáférést. Az állami felügyelet mellett termelt és értékesített idő ezzel mindenki számára megfizethetővé válik, s így közkincsé válhat, ami eddig csak a gazdagok kiváltsága volt.

A Kétfarkú Kutya Párt programjában kiemelt helyet kap a sport.

- A következő években megrendezzük Magyarországon a nyári és a téli olimpiát, a labdarúgó európa-, és világbajnokságot, a monte carlo-i Forma 1-es futamot és a Davos kupát.
- Engedélyezzük a buktatást a futballpályákon.

A Kétfarkú Kutya Párt programjában fajsúlyos rész a kultúrpolitika.

-A méltóság és személyes szabadság korlátozására vonatkozó törvényt kiterjesztjük a sok kellemetlenséget okozó mémekre.(pld.: gerappa, bikicsunáj, grúz)
- Állami torrent szervereket helyezünk üzembe.
- A már említett addikciós illeték bevezetése mellett szombatonként adásszünetet rendelünk el a televíziókban. Őket semmiféle kár nem látszik terhelni, mivel megbízható kutatások kimutatták, hogy az elsötétítések ideje alatt érdemben nem változik a műsorok nézettsége.
- Felállítjuk a Szabadság téren az Ismeretlen Nokiás Doboz emlékművét.
- Valódi szólásszabadságot valósítunk meg a médiában, mostantól az újságokban az ír cikket, aki akar.

A Kétfarkú Kutya Párt programjának kulcsmomentuma a tervezett államreform.

- A lakosság által nyomon követhető hazugságvizsgáló-rendszer kiépítése a parlamentben és annak WC-jében.
- Állatok szavazati jogának kivívása, valamint a törvényi feltételek megteremtése ahhoz, hogy állatok is indulhassanak a választáson.
- Köztársasági elnöknek csak olyan személy jelölhető, aki legalább középfokú általános bohóc képesítéssel rendelkezik.
- Önálló, felelős Ürügyminisztériumot állítunk fel Szegeden és Budapesten.
- Törvénymódosításunk nyomán az Országgyűlésben kötelező lesz hazudni, ám a hazugságot be is kell majd tartani. 

 



A Kétfarkú Kutya Párt programjában középtávon az ország egyik fő bevételi forrásaként jelenik meg az idegenforgalom.

- A Szegeden megépülő hegy és űrkikötő, a homokhátsági esőisten, a marsi magyaros étterem, és a különféle nemzetközi sportesemények nyomán felélénkülő földi és bolygóközi turizmus várhatóan hatalmas bevételeket generál a vendéglátó-, és a szórakoztatóiparban.
- Állampolgárságot adunk minden piréznek és ganümédeszi nyálkagombának, állítólag rengeteget költenek és nem szeretik a sört.


A Kétfarkú Kutya Párt programja elkötelezett az általános közjó mellett, ezért.

- Ingyenessé tesszük az egész országban a sört. A pártban jelenleg még komoly vita zajlik ennek gyakorlati megvalósításáról. Még nem dőlt el, hogy a vezetékes sört vezessük-e be vagy pedig sörkutakat állítsunk föl.
- Rendeletileg kötelezzük a dohánygyárakat, hogy 20 szál legyen a cigarettásdobozokban.
- Elrendeljük, hogy minden öt centiméternél mélyebb pocsolyába közmunkások azonnal helyezzenek el egy sárga gumikacsát.
- Kötelezzük azt a metróvezetőt, aki azért ül ott, hogy ne őrüljön meg a másik, hogy 10 percenként olvasson be a hangosbeszélőbe egy viccet.
- Megváltoztatjuk a lottóhúzás szabályait. A játékban továbbra is öt számot kell majd eltalálni, ám mostantól 85 számot húzunk.
- Ellentétesre változtatjuk a madárürülék repülési irányát.

Külpolitikánk.
- Visszacsatoljuk Trianont.
- Megállapodunk a Ganümédeszi Galaktokolonialista Párttal, hogy ameddig mi kormányzunk, ne támadják meg a Földet.


A Kétfarkú Kutya Párt programja külön kitér Szeged városára.

- Szeged mellett hatalmas (és olcsó) hegyet építünk, hogy tudjanak a gyerekek télen szánkózni, és hogy ne költözzenek el a végzős egyetemisták Budapestre.
- Megépítjük 2011-ig a 8-as metrót, majd 2013-ig a kettest, illetve 2016-ra az ötöst, ami csatlakozni fog a Sopron-Záhony vonalhoz.
- Beindítjuk a városvezetés által évek óta elszabotált kétfarkú kutya nemesítési kísérleteket a Szegedi Biológiai Kutatóintézetben.
- Rendbe hozzuk, és komoly fejlesztésekkel bolygóközi űrkikötővé építjük ki az elmúlt években méltatlanul elhanyagolt szegedi űrállomást, fellendítve ezzel a Szegedre irányuló bolygóközi turizmust.
- Kikapcsoljuk a zenét a Dugonics téren.

Budapest program.

- Megvalósítjuk Reitter Ferenc korábban elvetett ötletét és bevezetjük a Nagykörútra a Dunát. Az amszterdami mintára megvalósuló csatorna és lagunahálózat forradalmasítja a főváros közlekedését, az elöntött Nagykörúton garantáltan megszűnnek a dugók. Ünnepnapokon a csatornát sörrel töltjük fel.

-A köztisztaság új színvonalra emelése végett, forgalomba helyezzük, szakszóval gazdisítjuk, a Kétfarkú Kutya Párt titkos laboratóriumaiban kifejlesztett új tipusú ebeket. A forradalmi újítás lényege, hogy az állatok hátsója képes az imént távozott ürüléket önmagába visszaszippantani. Mivel az Észak-Koreában kipróbált ánuszmentes kutya nemesítési kísérletek kudarcot vallottak, jelenleg a világon ez tekinthető a leghatékonyabb fegyvernek a nagyvárosi kutyapiszok elleni háborúban.

- A Gellért-hegy belsejében felépítjük a IV.Béla Energianyelőt, amely a világűrből begyűjtött energiákat alakítja a Föld számára felhasználhatóvá. A rendszer segítségével megvalósulhat régi álmunk, és  végre bevezethetjük az ingyenes áramszolgáltatást, 10 évre visszamenőleg.

- A kéregetők helyett hivatásos adakozókat állítunk forgalomba a forgalmasabb tereken és aluljárókban.

- A budapesti közlekedés teljes reformját megelőző átmeneti időszakban megreformáljuk a BKV jegypolitikáját. A járműveken ezentúl a BKV-ellenőrök vásárolnak majd jegyet az utasoktól, ellenben a bérleteket továbbra is csak a pénztárakban fizetheti ki a BKV.

- Új expressz BKV járatokat állítunk forgalomba, amik nem állnakmeg sehol.

- Csettintésre le-, és felkapcsolható hangulatvilágítást építünk ki a belvárosban.

- A Margit-szigetet leúsztatjuk a Margit-híd és a Lánchíd közé, mert ott jobban nézne ki.

- Abból a célból, hogy végre kitilthassuk a turistabuszokat a belvárosból, a várost átszövő hullámvasutat helyezünk üzembe.

- Mobil kátyúkat helyezünk üzembe, hogy a kátyú(ez nem rövid u?)k terén elmaradott területek is részesülhessenek a szolgáltatásból.

- Felállítjuk a Szabadság téren az Ismeretlen Nokiás Doboz emlékművét.

Elkerülendő, hogy az örök élet miatt az egész lakosság a tevékenységünk nyomán felvirágzó Szegedre és Budapestre költözzön, bevezetjük a kettős várospolgárságot.

A Kétfarkú Kutya Párt alapvetően különbözik a többi párttól abban, hogy míg a többiek csak ígérgetnek, mi valóban megígérjük ígéreteinket. Más pártok felelőtlen ígérgetésével szemben a mi programunk teljesen racionális, végrehajtható és az ország felemelkedésének alapjául szolgálhat.

A Kétfarkú Kutya Párt Magyarországon az egyetlen értelmes választás.

Örök élet. Ingyen sör. Adócsökkentés!

74 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyopressz.blog.hu/api/trackback/id/tr862192403

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Le kell menni kutyába... 2010.09.13. 15:50:25

Akinek nem tetszik az IDE IDEája,  menjen a Kétfarkú Kutyapárt ide várja: - valahára - http://mkkp.hu ;)))    Kétfarkú Kutya Párt "Az egyetlen értelmes választás ...&qu...

Trackback: Az MKKP programjának elemzése 2010.08.30. 14:03:45

Kedves inkubátoraink (barátaink)! Ahogy előző posztunkban már említettük, kivesézzük a maga által a mi érdekképviseletünkre is szakosodott MKKP programját. Bemutatjuk, hogy mennyire nincsenek tisztában a vírusok érdekeivel, igényeivel. Ha egy 200 ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pretoryan 2010.08.02. 15:21:03

Most megmutatjuk! Minden évben Február 29 és 30, ezt kicsit hiányolom amúgy!

moncayo 2010.08.02. 20:17:01

Teccik. Kevésbé elrugaszkodott a valóságtól, mint a Nemzeti Együttműködés féle dolgozat.

DeToXXX 2010.08.02. 22:30:15

én rátok savazok! :)

don brada · http://www.sajatwebsite.hu/ 2010.08.03. 08:27:53

én megyek, és szavazok.
de ha másnap nem lesz ingyen az amstel örökéletre seggberuglak benneteket.

hojka 2010.08.03. 08:29:04

Ez az!!! Minden mély pocsolyába sárga gumikacsát!!!

lószúnyog 2010.08.03. 09:43:05

A teleport használatot kellene bevezetni, amit természetesen nem a MÁV-Direkt :-) üzemeltetne. Sőt intergalaktikus csillagkapukat is fel kellene állítani, de gondolom ezt ti is így gondoltátok.

cseszlovák · http://cseszlovak.tumblr.com/ 2010.08.03. 10:32:23

@Alc: hát persze, hogy komoly! miért, mit hittél?

hokedli 2010.08.03. 11:20:13

@lószúnyog: én szívesen lennék az egyik intergalaktikus kapu őre. :)

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2010.08.03. 12:43:41

Egyetlen pontot hiányolok: miért hagyjátok, hogy nem szegediek nem szavazhatnak (rátok) Szegeden az önkorm. választáson? Azonnali intézkedést várok!

Tormat 2010.08.03. 13:50:32

Javaslatom, a program láttán, az lenne, hogy megpróbálkozhatnának Kecskeméten is! Biztos vagyok benne, hogy lelkes követőket találnának itt is, hiszen Budapest és Szeged között félúton! Stratégiai szempontból mindenképpen érdemes lenne, hiszen a kisebb-Magyarország középpontja lehetne, mintegy fővárosként, a budapesti Nagykörúti elképzelést tovább lehetne gondolni Kecskeméten keresztül Szeged irányába. Ezen kívül Kecskeméten van egy mű-domb, ami a szegedi hegy kiindulási alapjaként szolgálhatna, és Kecskemét, saját reptere révén, hasznos tapasztalatokat tudna átadni a repülésről a méltatlanul elfeledett szegedi űrállomás újragondolásához. A program illetve a kampány indításához, kivitelezéséhez szívesen állok rendelkezésükre! Megígérni én is nagyon tudok és szeretem a sört

Commandante Jayasuriya 2010.08.03. 16:55:11

A helyzet az, hogy kissé mostohán kezeli az ifjúságpolitikai kérdéseket a program, ezért néhány javaslattal élnék:
- Választójogot kiscsoportos kortól, minden óvodásnak.
- Ingyenes belépőt 14 éves korig, a Vidám Parkba.
- Minden iskolásnak kitűnő bizonyítványt, állampolgári jogon.

További megvalósításra váró javaslatok:
- Mézet a mackóknak.
- Virágot a virágnak.
- Bort, búzát, békességet.

Commandante Jayasuriya 2010.08.03. 17:04:19

@kkp:

Egyéb megvalósításra váró, forradalmi programjavaslataimmal, -melyeket jelen pillanatban nem áll módomban a nyilvánosság elé tárni, csak a majdan bekövetkező pozitív választási eredmények esetén, (akkor meg már minek mondjam el)-, állok rendelkezésetekre.

Mellesleg én ismerek egy Pirézt, és ő valóban inkább bort iszik...

zuhor 2010.08.04. 09:40:41

Javaslom, hogy lépjünk közös szövetségre, az általam jelenleg 1 azaz egy fő tagsággal rendelkező szövetséggel melynek neve RÉDOSZ (részeges disznók országos szövetsége) melynek garantáltan lesz min 1 millió tagja a meghirdetéstől számított 10 percen belül.Így tuti nyerők leszünk! Ilyen biztos háttérrel minden területen csak nyerhetünk.Egészségünkre!

hojka 2010.08.04. 15:02:08

Dunántúl nevében csatlakozom hozzátok!Pápán is van reptér,így egy csillagkaput oda is lehetne telepíteni.Bár @mcsik lakják most és intergalaktikus csillagkapu őrnek biztosan MacGyver-t tennék meg.De még így is megéri! :-) Ha elromlik,meg tudja javítani!Ügyes fiú az!

Dr. Körömlakk ® 2010.08.05. 06:27:42

MI VAN AZ OKTATÁSPOLITIKÁVAL?
követelik rajtam! megfázott a 300 szagértő? enélkül oda a preztekintélyem!

Nicolas Angel 2010.08.05. 15:50:08

Teleportás akarok lenni a teleportálóban. És van olyan cuccom amivel lehet úgy az eső csak oda essen, ahová ketten egyszerre, közösen elhatározták. No és szerintem a baj mindig az, hogy az országos politika nem foglalkzik világi ügyekkel márpedig a MKKP-nak simán világra szóló szavazó tábora van. Például Madagaszkáron. Hoppá. Erre meg nem is gondolt erre senki. Pedig madagaszkár olyan mint Magyarország, csak el van kenve. És legyen rovásírógép is, mert az is egy egyre bővülő magára hagyatott csoport akik rovásírni akarnak. És az előbb beszéltem Berlusconival és azt mondta, hogy krva jó a plakát és ezért ad egy csomót a tengerpartjukból és átveszi a nagykörűt száraz szakaszát Velencébe. És növelni kell a közbiztonságot is, ezért tudok szerezni közbiztonság magokat (van piros, meg zöld meg fehér virágos, amelyik kell) és azokból egész burjánzó közbiztonságparkokat lehet növeszteni. Szóval nekem nagyon bejön. Végre egy párt, ami vakar valamit. Ha bármiben segíthetek, szóljatok valakinek.

kanoc 2010.08.05. 18:46:56

Ma láttam meg az első plakátjaitokat, és azonnal megfogalmazódott bennem az elhatározás, hogy ez az igazi, és egyetlen párt, amire adnám a voksomat. Mert! Teljesen független Tarlós Pityu ugye mégsem. A Demszky érából nem hogy elég, hanem már 12 évvel ezelőtt is sok volt. A szocik bénáznak. A LEMP az szadesz utód. Szóval ti vagytok az igazi. Tiétek a voksom. :)) kanóc

Achtung 2010.08.05. 23:00:50

Hát, ha valaki akkor én igaz követője vagyok a MKKP-nak, Pesten még plakátokat is ragasztgattam önszorgalomból, de azt lássuk kérem szépen, hogy azt a tényt, hogy ki vannak ábrándulva a politikából az emberek, azt nem csak az MKKP hangsúlyozza! Komolyra fordítva a szót, ha valaki veszi a fáradtságot, és utánaolvas az LMP-nek, akkor nem kerülünk oda, mint Új-Zéland, hogy egy viccpárt nyerhet választásokat. Meg lehet nézni, hogy ez hogyan hat a befektetőkre, meg a gazdaságra...
Minden támogatásom a Kutyapárté, de azért gondolkozzunk már el rajta, hogy igenis nem mindegy kiket segítünk... (arra meg egy bizonyítékot mutasson már valaki, hogy az LMP az új SZDSZ, mert én ismerem a tagság kb. felét, és ez nekem még nem tűnt fel...)

karotta · http://www.youtube.com/watch?v=Nliw5Sux1AQ 2010.08.06. 00:30:53

Jó-jó, de kevés. Kezdetnek jó, de el kellene gondolkozni a tér és az idő kiterjesztésén. A plusz 99 napot keveslem, de biztató az irány!

szomi! 2010.08.09. 19:09:32

Meg kell alakítani a párt hazafias frakcióját! Egyetlen (talán egyetlen) különbség a programban, hogy ingyen sör helyett INGYEN BOR!!!

julios 2010.08.09. 22:25:38

Volt Szegeden egy járdafirka, hogy "Több dimenziót!", ezt a táblát tartotta egy úthengerezett ipse, szerintem ez jó irány volt, kár, hogy kimaradt a programból.

Javaslat, Szeged alatt már kész van a hegy, 2000 méteres magashegység van, 1000 méter homokkal betakarva. Na azt kellene kiásni.

zsepizsik 2010.08.10. 17:27:16

Vándor tüzijátékot mindenkinek
Minden évben máshol legyen a tüzijáték és erre pályázni lehessen. Aki a legnagyobb összeget ígéri az rendezhesse.
Természetesen a vizi és légiparádét is.
Válaljuk hogy helybe visszük a nyertes falu főutcájára a dunakanyart meg a parlament (automatikus tárgyeset)

Automatikus tárgyesetet a magyar nyelvbe!

Kérek sajt, Kossuth, sejt.

Binders 2010.08.10. 20:01:19

Vegyetek fel a Pártba! Specialitásom: beigérem a Dunakanyar tangensére történő kiegyenesítét.Befogókat személyesen hozhatok, a hegyes szögeket majd helyben beszerezzük. És szabadítsuk ki a szegény, elrettentésként kiakasztott nyenyit! Hányas számú pártkönyv szabad még?

Könyvtáros 2010.08.11. 15:17:50

@hojka:
Mint egy volt-Pápa-közeli-lakó tősgyökeres-budapesti csatlakozom az ötlethez. Pápát és környékét is beszervezni! Segítek.

kgabesz · http://pussymagnet.blog.hu 2010.08.11. 15:48:16

én és a zenekarom nevében felajánlom szolgálataimat a pártnak, így indítványozom a kültúra rovatba felvenni: "Kéthetente ingyenes PussyMagnet koncert a Lánchídon!!!"

Ringlósztár 2010.08.12. 15:38:13

Kicsit zavarban vagyok, ugyanis a MKKP által megígért hegyet már el is kezdték építeni Szegeden a Sándorfalvi út mellett.
Ezt becsülöm az MKKP-ben, még hatalomra sem került, de az ígéreteit már most betartja.
Megnézem a bankszámlámat, hátha az eurót is bevezették 2005-ben.

Nocomment 2010.08.12. 18:21:33

Hiányolom a programból, hogy nekem személyesen miért lesz jobb, mint a többieknek. Úgy érzem ez a program is pontosan olyan mint a többi párté, kizáróag a tömegekhez szól. (Leszámítva a szegedi hegyet, ami maga a tömeg.) Például az eurót csak nálam vezetnék be 2005-től, aztán egyenként jöhetnek már a többiek is, de addigra meg nálam már dollár lenne... szóval valami ilyesmi hiányzik.

Cpt. Flint 2010.08.12. 21:38:52

Kár, hogy nálunk nem indultok... már régen röhögtem ilyen jóízűt.

yanchi345 2010.08.15. 13:15:16

@Könyvtáros: A pápaközelieknek nem a KDNP a pártjuk? :P

meek 2010.08.16. 00:51:30

A Bécsi-kapu helyére a Csillagkaput!

Hígagyú 2010.08.16. 19:04:53

Rendkívűl csalódott vagyok a kétfarq qtya pártban.
Teljes diszkriminácót folytat, a nemi megkülönböztetés jegyében. Két farq qtyák csak is a hímegyedek lehetnek. Tehát a szukákat diszkrimanitíve mintegy kizárják, súlyos nemi + különböztetés által.
Javaslom mielöbb az Egy és kétfarq kutyák pártja elnevezésre változtatni, valamint alapszabályba foglalni. Amennyiben nem így cselekednek, akkor én őrültségekre és túlkapásokra is!
A másik, miért nem foglalkoznak a végtelennel? Miért nem teszik végessé? Tán csak nem lusták?

A pocsolyákba a gumikacsa mellé, követelem a félmeztelen fürdőző nőket!

A legnagyobb bánatom, hogy még halvány gondolat képében sem utalnak arra a jogos igénykielégítésre, hogy hajlandók lennének bevezetni a Vidéki Pinajegyet!

Hígagyú 2010.08.16. 19:06:37

Rendkívűl csalódott vagyok a kétfarq qtya pártban.
Teljes diszkriminácót folytat, a nemi megkülönböztetés jegyében. Két farq qtyák csak is a hímegyedek lehetnek. Tehát a szukákat diszkrimanitíve mintegy kizárják, súlyos nemi + különböztetés által.
Javaslom mielöbb az Egy és kétfarq kutyák pártja elnevezésre változtatni, valamint alapszabályba foglalni. Amennyiben nem így cselekednek, akkor én őrültségekre és túlkapásokra is!
A másik, miért nem foglalkoznak a végtelennel? Miért nem teszik végessé? Tán csak nem lusták?

A pocsolyákba a gumikacsa mellé, követelem a félmeztelen fürdőző nőket!

A legnagyobb bánatom, hogy még halvány gondolat képében sem utalnak arra a jogos igénykielégítésre, hogy hajlandók lennének bevezetni a Vidéki Pinajegyet!

graymonkey 2010.08.18. 12:43:59

Szerintem kirekesztő hogy csak élő személyek szavazhatnak Magyarországon. Szavazati jogot a kitalált személyeknek és a halottaknak is!

_Toto_ 2010.08.18. 21:54:13

Hajrá MKKP!!!
Egy biztos szavazótok Pesten.

knorbert 2010.08.18. 22:02:16

twitteren is javában megy a programalkotás-ötletelés #ketfarok taggel.

Iustizmord 2010.08.18. 23:22:19

én besegítettem a programírásba, hol vehetem át a porsche turbo kabriómat? remélem a tóparti balatonporeci nyaralóm kapujában, 2 ingyenkurvával, különben küldöm a magyarische gárdát... sofort

ívbéla 2010.08.19. 14:40:31

@Achtung: tefigyu, az az újzéland az nem izland véletlenül?

bukszindeksz 2010.08.19. 17:08:33

Tessék jegyzőkönyvbe venni: Hígagyú mostantól a barátom! Ha tetszik neki, ha nem...

Menyét7 2010.08.20. 11:05:52

Javaslom a köztársasági elnöki pozíció betöltését gyorsíró vizsgához és max 50-es IQ-hoz kötni!
Így a leendő elnök hamarabb alá tudja írni a kormány előterjesztéseit és nem húzza az időt a szöveg átgondolásával, ezáltal gyorsul a folyamat.
Később ki lehet terjeszteni ezt az Alkotmánybíróság tagjaira, a Legfelsőbb Bíróság és az Állami Számvevőszék elnökére ...

ThunderWolf 2010.08.21. 18:06:25

"állatok is indulhassanak a választáson."
Szerintem ezért már nem kell küzdeni. Már régen megvalósult...

első40évem 2010.08.23. 09:20:42

Egy feltétellel szavazok rátok: a humor kötelező elem marad akkor is, ha hatalomra kerültök. Nem ám 3. farkincát és rosszkedvet növeszteni a hatalom hatására!

A programot ki kell egészíteni azzal, hogy napi 10 perc nevetés kötelező minden állampolgárnak. Követelem! Különben: monnyonle.

octavio 2010.08.23. 19:47:29

Én kiegészíteném a MKKP programját egy , a rendőrök korkedvezményes nyugdíjba vonulással kapcsolatos törvénnyel .
Ugye szegények kb. 50 évesen vonulnak nyugdíjba . Javasolnám hogy az a gyerek aki már 16-18 évesen eldönti hogy rendőr lesz , azonnal nyugdíjazzák ! Számoljunk kicsit . Mekkora megtakarítás ez a Magyar államnak ! Megspórolhatnánk egy csomó fölösleges kiadást mint pl.:ingyenes iskoláztatás , rendőrőrsök , épületek fenntartása , gépjárműpark fenntartása , ruháztatás ( bőrdzsekiben járnak a fiuk) , nem beszélve a bérekről + egyébb juttatásokról , csökkenne a korupció minimum 50%-al , stb , stb...sőt le lehetne bontani a Teve utcai üvegházat amiből Pártunk és Kormányunk vezetőinek üvegöltönyt lehetne készíteni , ezzel talán megvalósulna a már rég beígért üvegzseb program !

ámbátor 2010.08.23. 21:27:16

Mindenképp meg kéne oldani, hogy a nap 24 óra legyen, plusz az éjszaka, hogy aludni is legyen idő. Esetleg bagósoknak óránként plusz öt perc cigiszünet.
Az év meg legyen tizenkét hónap plusz a nyár, hogy legyen elég idő nyaralni.

galicius 2010.08.24. 08:41:56

Soványmalac vágtában kellene pótolni azt is,hogy elintézik,a szúnyogok nem fognak csípni,sőt!Messze elkerülik az embereket.A legyek a délutáni szabadban történő alvás során nem ébresztik fel szemtelenségükkel az illetőt.

gonosz1hal 2010.08.25. 13:51:41

Felháborító! Nem szavazok rátok, ha nem ígéritek meg, hogy Budapesten minden lejtő mindkét irányban lejtsen!

gonosz1hal 2010.08.25. 13:54:26

@galicius: Nekem erre már van programom. Alapvető fontosságú az azonnali és teljeskörű gólyairtási program elindítása.

kőmagyar 2010.08.25. 17:55:28

Ez az!!! Trianon ismét a miénk lesz!!!
Harcoljatok Kétfarkű bajtársaink!

A Nyilas Misi Szittya Hagyományőrző és Bézbólütő Testvériségi Szövetség nevében

¿ۼ¤«ªﻶ
(bocs, ezt a rovásírás billentyűzettel írtam)

nyergibergi 2010.08.26. 15:55:21

V@ZZEG! Akarok ilyet Salgótarjánba is!!!!!!!!!!!!!!!!
Felállíthatnánk "győzike" szobrát végre a 19-es emlékmű helyére és folyna az INGYEN SÖR! A 21-es utat AZONNAL autópályává nyilvánítani és a vasútvonalon ahol most botor módon, holmi biztonsági megfontolásokból átlag 30 km/h-val közlekednek a vonatok kötelező lenne a minimum 220 Km/h sebesség! Szép új világ!

nyergibergi 2010.08.26. 16:13:51

@Achtung: Na ha neked nem tűnt föl, a LAMP SZADESZsége, akkor nem vagy erre a világra való!

negyedfontos sajtos 2010.08.27. 00:53:58

@kőmagyar: :D:D
amúgy szerintem ez az egész zseniális.
azért a hozzászólók többségétől a humor sem idegen. értem én hogy jófejek akarnak lenni,pl. végtelen végessé tétele és hasonlók, de annyira ez nem vicces. tisztelet a kivételnek!

Moczart 2010.08.27. 09:55:44

A Boncmesterek Országos Egyesülete nevében a leghatározottabban tiltakozom az örök élet bevezetése ellen!
Egyúttal megragadom az alkalmat, hogy kifejezzem mély keserűségem és felháborodásom, amiért amúgy is oktalanul megvetetett, és a lehető legvisszataszítóbb előítéletekkel sújtott szakmánktól ez a megalomán banda már a kenyeret is elvenné! Dolgozni akarunk, mert csak a becsületes, kőkemény munka által bizonyíthatjuk, hogy mi is hasznos és megbecsülésre méltó, sőt alapvető fontosságú tagjai vagyunk a magyar társadalomnak!
Ezért javaslom, hogy az "örök élet" csak a valóban nélkülözhetetlen szakmák (boncmester, hóhér, hullaszállító stb.) képviselőire vonatkozzon, és minden egyéb fajtársunkat 30 éves korában kötél által nyugdíjazzuk!

2010.08.27. 14:39:17

pár észrevétel,stb...
-azt hiszem a bohócos elnöki történet nélkületek is megvalósult:)a pali egy bohóc,annak is szánták..
-szeretnék javaslatot tenni a chuck norris nemzetvédelni űregyetem felállítására,hiszen ha a csillagkapu,illetve az űrállomás megépült,jöhetnek nem annyira jó fej lények is,akiknek meg kell mutatni h mi az a chuck virtus...
-javaslom továbbá a kereskedelmi tv-k megszüntetését,helyette esténként a magával nem bíró tv-sek kapnának kifestőt,esetleg vásznat h maguknak teremtsenek világot,ne készterméket kapjanak máúnikashow formájában,vagy legyen bármi a neve...
-mindenképp rátok szavazok,hiába nincsen szavazati jogom pesten..odaírom a nevem,a fejesek meglátják,kaptok 354453431234ingyen szavazatot...
csók a családnak..valóban nagyok vagytok!!!!

PR-küszöb 2010.08.28. 09:34:26

Legyen a gellért hegy teleszkópos! Így akármikor fel lehetne emelni, és lehetne mount-everest hegymászást rendezni!!!

PR-küszöb 2010.08.28. 09:36:40

@Achtung: Ünneprontóóóóó... I'm sad... :(

kőmagyar 2010.08.28. 17:09:11

@Moczart: Az örök élet, szerintem nem jelenti a boncmesterség végét, ugyanis alapvető szabadságjogaink sérülnének, ha közben nem halhatnánk meg, amikor azt szükségesnek érezzük. Erre ékes példával szolgált a PÁRT kiemelkedő személyisége, Mogács Dániel, aki halála után részt vett a saját temetésén, majd feltámadt. Szerintem egy laza boncolás is belefért az idejébe.

DqDDani 2010.08.28. 19:40:55

Örök élet, ingyen sör? Nehogy bedőljetek! Ez mind hazugság, betarthatatlan ígéretek! Szavazzatok olyanra, aki betartja ígéreteit! Szavazzatok a Magyar Tarhonyás-Szalonnás Zsíroskenyér Pártra! Röviden a párt történetéből: alakult...most, és mind az 1, azaz EGY, azaz 14887 a nulladikon tagja talpig becsületes...nek írja magát! A Párt programja: a teljes nemzeti vagyon leltárba vétele, majd a leltár alapján történő teljes ellopása, szakszóval élve lenyúlása. Ezzel rögtön felszámolnánk a korrupciót, hiszen nem lenne mivel lefizetni. Megszűnnének a lopások, sikkasztások is, mivel nem lenne mit ellopni, vagyis javul a közbiztonság. Az értéktárgyakat mindenki köteles lenne beszolgáltatni a Pártba, megakadályozván azok eltulajdonítását, illetve megvédve az embereket a Mónika show-tól meg a Győzikétől. Ez pedig végső soron a kultúra felemelkedését eredményezi. Következő lépésként beszüntetjük a Parlamentben folyó botrányos ügyeket azzal, hogy kisajátítjuk és magánvillává tesszük az épületet, hogy majdan a rózsadombi lakosztályunk mellett nyaralónk is legyen. A Kossuth téri tüntetéseket is megszüntetjük, mivel nem lesz Kossuth tér: privát virágoskert lesz a helyén! (A többes szám annak köszönhető, hogy önkéntes alapon most csatlakozott a két degum, így a Párt már 3 taggal büszkélkedhet: Én, Muci és Muci.) Visszatérve: ha egyszer nincs parlament, akkor politikusok sem kellenek, elbocsátásukkal sokat fog spórolni az ország. Ha nincs politikus, akkor nem is lop, és a mentelmi jog sem lesz kérdés, nem igaz? A vezetést szeretnénk átláthatóvá tenni, ezért Én leszek az ország egyetlen politikusa. Rögvest császárrá koronáztatom magam, természetesen országunk nemzetközi megítélését javítandó, hogy lássák, egy erőskezű uralkodó áll az ország élén. A honvédelemre is van tervünk: Én vagyok az ország, tehát elsődleges cél egy 10000 kommandósból és 1 Babi néniből álló testőrség létrehozása. Hadügy letudva. A pénzügyet megszüntetjük, mert senkinek nem lesz pénze, csak Nekem. Nincs több válság, megvalósul viszont a teljes társadalmi egyenlőség! Teljes jogegyenlőség is lesz, mindenki egyforma jogokkal rendelkezik, annyi hibával, hogy az Én jogaim még egyformábbak. Mint látjátok, ez csupa megvalósítható programpont, melyet erőszakos hatalomátv...izé demokratikus megválasztásunk után HALADÉKTALANUL, 100%-osan TELJESÍTÜNK! És tényleg! Ne dőlj be a Kutyuknak, válaszd a Tarhonyás-Szalonnás Zsíroskenyeret, és azonnal helyreáll az ország!

olszaltot2 2010.08.29. 09:20:05

Elvtársak
Eljött az idő a kutyafuttatók forradalmára (minimális program). Készüljünk a kétfarkú kutyák futtatóinak forradalmára is (maximális program). Hajrá kétfarkú kutya-gondozók!

onefm.hu · http://www.onefm.hu 2010.08.29. 23:00:20

Aki nem iszik alkoholt, annak be vezethetnénk valami mást... Ingyen üdítők, és csokiskex hm?

onefm.hu · http://www.onefm.hu 2010.08.29. 23:06:16

@kanoc: Az LMP nem szadesz utód. Köze nincs hozzá...

onefm.hu · http://www.onefm.hu 2010.08.29. 23:11:15

@ámbátor: bagósoknak a fene egye a torkukat.

babusznad 2010.08.31. 13:15:43

A programotokban nem látok oktatási reformot, pedig diákként ez fontos lenne számomra... Mondjuk hogy helikopterrel is lehessen iskolába menni, mint Alaszkában. A helyetekben pár tantárgyat is eltörölnék (kémia,rajz,ének,...) Azt rátok bízom, hogy milyen új tantárgyakat raknátok a helyébe. Jaa és lehessen alkoholt 15 éves kortól is inni! Olyan idős korba úgyis mindenki már azt csinálja...csak így legális is lenne. (:

PGA 2010.08.31. 14:06:31

Nagyon jó és humoros a program, de egyet hiányolok, hogy a kutyák ellenségeként kikiáltott macskák sorsa nincs a programba véve. Ha a vírusok, ill. növények benne vannak, a macskák miért nem!?

Tiger Woods 2010.08.31. 17:20:07

Visszacsatoljátok Trianont? Szavazok!!
(Japánt nem lehetne bónusznak?)

waterdrag 2010.09.02. 22:16:18

úgy érzem kedves alapító tagok sokat olvasták douglas adams zseniális műveit:)))

Ádámbáttyám 2010.09.07. 14:47:24

Sziasztok! Én Oroszlányban lakom, ahol szintén elférne egy kirendeltségetek. Négy év múlva szívesen indulnék, mint polgármester jelölt a ti színetekben. Pár pont amit helyileg alkalmaznék:
-védett és igen ritka madarak betelepítését a Vértes hegységbe, amatőr és fél-profi fotósok kedvéért. (Strucc, Arapapagáj, stb...)
-A bokodi tó viziparadicsommá való alakításával megoldódna az Erőmű bezárási vitája is. Az erőművet továbbra is üzemeltetném, hogy melegítse a vizet olyan halfajok számára, melyek a meleg vizet kedvelik. Természetesen egy óriási csúszdaparkot is kialakítunk majd, amelynek Tatabányán, Tatán, Komáromban és Esztergomban is lesznek kiinduló pontjai, hogy az embereknek ne kelljen a buszozás fáradalmait átélnie.
-A környező szénosztályozókat és más régi bányászati épületek paintball-pályává való alakítását.
-Csatlakoznánk az intergalaktikus metróhálózathoz, a már meglévő bányajáratok felhasználásával. A fennmaradó járatokat pedig kalandparká alakítanánk, melynek az Indiana Jones Intergalaktikus Kalandpark nevet adnánk. Reméljük megtudjuk győzni Harrison Fordot, hogy jöjjön el a megnyitóra.
-Természetesen külön figyelmet szentelnénk a majki remeteségnek is, ahol az EMO-soknak alakítanánk ki szomorúparkot.
Ha tervezetem elnyerte tetszésüket kérem küldjék a A1 kódot a 17689-es emelt díjas telefonszámra.

EGOn 2010.09.11. 17:52:13

Én is akarok egy kétfarkú kutya párt!!!!!!!!
Biztos hogy egy egész pár lesz?????
Mert ha igen, akkor az már páronként négy farok! Ugye?

Egyébként meg szeretnék rólatok gyakrabban hallani, lehetőleg ne csak neten! Kicsit kevésnek találom a megjelenéseteket a nem elektromos médiumokban.

Nem vagyok sem fővárosi, sem szegedi, de a programotok annyira ...más... ütős... formabontó... (Na nem keresem a szavakat tovább, mert még a végén nem tudom majd leírni), hogy igazán érdekelne a párt további sorsa!

És csatoljátok vissza Grönlandot is! Csak mert az olyan zöld...

1.szóló · http://ide-oda.blog.hu 2010.09.13. 15:43:12

@EGOn: Tessék, teszek neked IDE 1 db. (összesen) 2 farkú(F. és F.;) kutyapár-t:
ide-oda.hu/images/4/ketfarkutyaparide.png

felvideki lany 2010.09.20. 21:23:06

Nagyon birlak titeket.:DHajra,en szurkolok nektek:D
süti beállítások módosítása