Friss topikok

Indafotó képek

Az egyetlen értelmes választás.

2010.08.20. 14:54 kkp

Import az űrből. A legújabb kampánystratégia, exluzív interjú a Ganümédeszi Galaktokolonialista Párt kampánymanagerével.

Furcsa politikai stratégiai hullám kezdett el terjedni a politikusok köreiben. Lassabban haladó mozgólépcső, 2 hét alatt eltűnő bűnözők és hajléktalanok, örök élet és ingyen  sör. Vajon mi és ki lehet ennek az elindítója? Az ígéreteiről méltán híres MKKP Király utca 39. alatt található kampányirodájában találtuk meg a felelőst.
A Kétfarkú kutya Párt kampányában is segítkező ganümédeszi nyálkagombával való beszélgetésünk során sok eddig megválaszolhatatlan kérdésre találtuk meg a választ.


Kissé zavarban vagyok. A mi hazánkban még teljesen ismeretlen az Önök kultúrája. Hogy szólíthatom? Ganümédeszi Nyálkagomba Úr?

Pfafsdful mnspmfffpfffm.


(A Ganü321 lenne a legmegfelelőbb. De Ganü315-től Ganü524-ig mindegyikre hallgatok.)

Ön, ahogy megtudtuk az egyik legnagyobb és szakmailag a legfelkészültebb politikai marketing cég szakembere hazájában? Kérem avasson be minket is abba, hogy mi az Önök általánosan bevett kampánystratégiája?

PFffmsxs mpffpfpm wxvpm sztpmst pfmmmsum. Pfffmumsdf juhmpffffzu smlfffulnliulk kspmufmumlppp fpmummmfp ptyfumf . Pffmumpf, mpppfmumffpmf. Pfafsdful mnspmfffpfffm. Mpppfszu tyumpppf pfummőm öööö mpfffhmummlpsz fszumlmppmösz ompszpffffmszpt  mpffpsmsz pmsppszls pffffuszumufffpsz ttttyumpszf mpsztypszf. Fszumpf pfv MKKP.

(Nos, mint ahogy már Ön is mondta, az egyik legnagyobb ganümédeszi kampányiroda vezető szaktanácsadója vagyok. Mivel mi gondolatátvitellel kommunikálunk, egy kissé le kellett egyszerűsíteni a Földön folyó kommunikációnkat. Azonban nagyon érdekes feladatnak, izgalmas kihívásnak tartottam, hogy teljesen más médiumokban is kipróbálhatom magamat. A beszéd, a videó és a papír alapú kommunikáció nálunk ismeretlen közegek, épp ezért ajánlottam fel a segítségemet a pártnak. Fontosnak tartom azt is elmondani, hogy nagymértékben tudtam azonosulni az MKKP programjával, ezért is vállaltam a szaktanácsadói szerepet. Az örök élet bevezetése nálunk is heves vitákat váltott ki, és mindezidáig egyetlen valamirevaló politikai formáció sem merte ezt felvállalni nálunk a Ganümédeszen. Nagyon örülök neki, hogy a Kétfarkú Kutya Párt továbbment. )

Azt már említette, hogy teljesen más a kommunikációs rendszerük, de vajon az Önök politikai rendszere is eltérő a miénktől. Mesélne erről?

Pfmstttpm. Msttttmöpf pmffffsztmp mpf psssstmpsf pmmösttmt ffpmst ptyümmmmp üssmtpöt spsfmp pfffmspöt pkkmpst pmfmfmfüst pmmmmstl. PFffmsxs mpffpfpm wxvpm sztpmst pfmmmsum. Pfffmumsdf juhmpffffzu smlfffulnliulk kspmufmumlppp fpmummmfp ptyfumf . Pffmumpf, mpppfmumffpmf. Pfafsdful mnspmfffpfffm. Mpppfszu tyumpppf pfummőm öööö mpfffhmummlpsz fszumlmppmösz ompszpffffmszpt  mpffpsmsz pmsppszls pffffuszumufffpsz ttttyumpszf mpsztypszf .Fszumpf pfv. Pfmstttpm. Msttttmöpf pmffffsztmp mpf psssstmpsf pmmösttmt ffpmst ptyümmmmp üssmtpöt spsfmp. Kspmufmumlppp fpmummmfp ptyfumf . Pffmumpf, mpppfmumffpmf. Pfafsdful mnspmfffpfffm. Mpppfszu ptyfumf . Pffmumpf, mpppfmumffpmf. Pfafsdful mnspmfffpfffm. Mpppfszu tyumpppf pfummőm?

(Természetesen. Nálunk teljes mértékben látszat demokráciáról van szó. A vezetőink mintegy bábokként funkcionálnak. Mi is előszeretettel alkalmazzuk az Önökéhez hasonló rendszert. Hiszen, ha jól tudom úgynevezett jobb illetve bal oldalról illetve kormánypárt és ellenzék az Önöknél használatos elnevezés. Ezeket mi is megadott ciklusonként váltogatjuk, mármint azt, hogy melyik csoport legyen a „főszereplő” az adott ciklusban. Ami eltérő vonás, hogy mi sorsolással döntjük el, hogy épp ki legyen a vezető, de ahogy láttam Önöknél is valami hasonló eddig számomra megfejthetetlen rendszerről van szó. Önöknél főként a pénzjutalom motíválja a politikusokat a szerep vállalására, nálunk ez a kapható ingyen időben mérhető. Engedjen meg egy kérdést: a feladat a politikusok számára, hogy fix idő alatt minél több pénzt a lehető legváltozatosabb módon titokban összegyűjtsön?)

Nem! A mi politikusaink csak és kizárólag a nép javát és érdekeit tartják szem előtt!

Pfffmst…

(Értem…)

Mik a távlati terveik a Földdel?

Pfffmumsdf juhmpffffzu smlfffulnliulk kspmufmumlppp fpmummmfp ptyfumf . Pffmumpf, mpppfmumffpmf. Pfafsdful mnspmfffpfffm. Mpppfszu tyumpppf pfummőm öööö mpfffhmummlpsz MKKP fszumlmppmösz.

(Ez egy kissé kényes kérdés. Egyelőre nem szeretnék nyilatkozni erről. Annyit azonban elárulhatok, hogy a távlati céljainkat mindenképpen az MKKP vezetése alatt szeretnénk megvalósítani. És garantálhatom, hogy ameddig a Kétfarkú Kutya Párt fog kormányozni, semmiképpen sem támadjuk meg a Földet.)

Igen, de mi lesz akkor ha nem nyernek a párt jelöltjei?

Pffmumpf, mpppfmumffpmf. Pfafsdful mnspmfffpfffm. Mpppfszu tyumpppf pfummőm öööö mpfffhmummlpsz fszumlmppmösz ompszpffffmszpt  mpffpsmsz pmsppszls pffffuszumufffpsz ttttyumpszf mpsztypszf .Fszumpf pfv. Pfmstttpm. MPPSMTMÜF MPPPFSZTPF PFSSSSZTPTÜPF PFMST. pmmösttmt ffpmst ptyümmmmp üssmtpöt spsfmp. Kspmufmumlppp fpmummmfp ptyfumf . Pffmumpf, mpppfmumffpmf. Pfafsdful mnspmfffpfffm. Mpppfszu ptyfumf. Pffmumpf: JPPSTTTMÜFMPFS PFFFSZTÜMPSST PVSSZTSFT PFFFÜSTPST. Pfafsdful mnspmfffpfffm. Mpppfszu tyumpppf pfummőm öööö mpfffhmummlpsz fszumlmppmösz ompszpffffmszpt.

(Ne vegye tiszteletlenségnek, de ez lehetetlen. Ép eszű embernek azonnal be kell látnia, hogy AZ MKKP AZ EGYETLEN ÉRTELMES VÁLASZTÁS. Az ígéreteiket és a programokat pedig visszautasíthatatlanul vonzónak állítottuk össze. Bolond az, aki nem látja be a törvényszerűséget: CSAK AZ MKKP PROGRAMJA HOZHATJA EL A FÖLD LAKÓI SZÁMÁRA A TELJES BOLDOGSÁGOT. Azt pedig már csak zárójelben jegyzem meg, hogy sajnálatos módon igen jelentős galaktikus katonai feszültséget eredményezhet, ha nem a párt jelöltjei nyerik meg a választásokat.)

Mit tart a legvonzóbban a Földön a küldöldiek, „idegenek számára is”?

Pffmumpf, mpppfmumffpmf. Pfafsdful mnspmfffpfffm. Mpppfszu tyumpppf pfummőm öööö -mpfffhmummlpsz fszumlmppmösz ,ompszpffffmszpt- mpffpsmsz pmsppszls pffffuszumufffpsz ttttyumpszf mpsztypszf. Pfffüfmüsztt mfümmt ppptptmüf.

(Jelenleg sajnos nem annyira megfelelő a klíma itt a Földön, de a már jó pár éve elkezdődő szennyező gáz kibocsájtás okozta globális felmelegedés, pólusváltás jelentősen kellemesebbé teszi a világűr lakói számára a földi életet. A programban felvázolt beruházások- a körút elvizesítése és a szegedi hegy- is jelentős vonzerő lehet az intergalaktikus turizmus számára.)

Tehát úgy gondolja,hogy az űrkikötő és az űrfejlesztés hozzájárulhat a Föld turisztikai vonzerejének növekedéséhez.

Pfffsmssdt! Pfffmumsdf juhmpffffzu smlfffulnliulk kspmufmumlppp fpmummmfp ptyfumf . Pffmumpf, mpppfmumffpmf. Pfafsdful mnspmfffpfffm. Mpppfszu tyumpppf pfummőm öööö mpfffhmummlpsz fszumlmppmösz ompszpffffmszpt  mpffpsmsz pmsppszls pffffuszumufffpsz ttttyumpszf mpsztypszf .Fszumpf pfv.

(Mindenféleképpen! Azt kevesen tudják, hogy már az ’50-es, ’60-as években is próbálkoztunk kiépíteni űrhajózási rendszereket a Föld és a galaxis forgalmasabb pontjai között, de az akkori két nagyhatalom önálló kezdeményezései visszavetették a mi lelkesedésünket is.)

Aha értem, szóval a hidegháborús űrfejlesztés is ezt szolgálta…

Pfffmsdt. Msddpfüffm pf MKKP pmmmüsd pmfffsd mppüfdffd. Pfafsdful mnspmfffpfffm. Mpppfszu tyumpppf pfummőm öööö mpfffhmummlpsz fszumlmppmösz.

(Természetesen. Remélhetőleg az MKKP vezetésével egy csillagászati mértékű fejlesztési program elkezdésével, egy-két éven belül a Földet is sikerül felzárkóztatnunk a galaxis fejlett társadalmai közé.)

Köszönjük az interjút!

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyopressz.blog.hu/api/trackback/id/tr72235345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Altezza 2010.08.20. 15:43:33

Nem rossz interjú, de van benne egy fordítási hiba. A "Pfmstttpm" szó "Természetes"-re van fordítva, ami helytelen, mivel a Ganümédeszen a Természet olyannyira szent dolog, hogy tabu kimondani a "természet" szót, még ragozva is. A "Pfmstttpm" szó helyes fordítása a "naná!".
Örülök, hogy végre hasznosíthattam a Ganümédeszen töltött hosszú évek tapasztalatait!

Totálbrutál Férfisertés 2010.08.20. 18:27:10

Nagyon jó riport, bár tényleg van néhány fordítási hiba, de egye kutya.
Örüljünk, hogy meglátogattak bennünket, ezek kedves teremtmények.
Fel is szeretném ajánlani, hogyha legközelebb jönnek, néhányuk nyugodtan lakhat nálam.
Szívesen megismerkednék egy csinos ganümédeszi lánnyal.
Hátha valami komolyabb is kialakul - szép család lehetnénk.

molbal · http://www.molbal.co.cc 2010.08.21. 21:56:52

Mpppfszu tyumpppf pfummőm öööö mpfffhmummlpsz fszumlmppmösz.

FPéter 2010.08.24. 00:11:55

Az semmi, hogy fordítási hiba van benne, de a szöveg jelentős része kopi-pészt technikával készült... számomra kezdi elveszíteni hitelességét az mkkp, brühühühühűűűűű.......

LtGlove 2010.08.24. 01:13:41

Ne higgyetek neki bolygótársaim, ezek a kocsonyák akkor is hazudnak, ha néznek. Ilyen hiteltelen színe hogy lehet valakinek? Ez semmi más csak egy számozott Gané, hiába Ganüzi itt magát. Vannak felvételeim róla, hogy még az előző naprendszerben, hogy rázta magát egy salátabárban mindenféle ecet társaságában.
Még az se segít rajta, hogy Baló Györgyöt utánozza.

solar flare 2013.08.14. 00:04:23

Ganümédeszi Nyálkagomba?

csak nem ezt olvasta valaki mostanában?

en.wikipedia.org/wiki/Clans_of_the_Alphane_Moon

"Along the way he is guided by his Ganymedean slime mold neighbour Lord Running Clam"

solar flare 2013.08.14. 00:16:53

@FPéter:

a ganümédeszi nyálkagomba, aki ráadásul telepata is, pl. Philip K. Dick regényéből copy-paste, magyarul:

Az Alfa hold klánjai
süti beállítások módosítása