Friss topikok

Indafotó képek

Az egyetlen értelmes választás.

2010.08.04. 02:00 kkp

Budapesti program.

Megvalósítjuk Reitter Ferenc korábban elvetett ötletét és bevezetjük a Nagykörútra a Dunát. Az amszterdami mintára megvalósuló csatorna és lagunahálózat forradalmasítja a főváros közlekedését, az elöntött Nagykörúton garantáltan megszűnnek a dugók. Ünnepnapokon a csatornát sörrel töltjük fel.

A köztisztaság új színvonalra emelése végett, forgalomba helyezzük, szakszóval gazdisítjuk, a Kétfarkú Kutya Párt titkos laboratóriumaiban kifejlesztett új tipusú ebeket. A forradalmi újítás lényege, hogy az állatok hátsója képes az imént távozott ürüléket önmagába visszaszippantani. Mivel az Észak-Koreában kipróbált ánuszmentes kutya nemesítési kísérletek kudarcot vallottak, jelenleg a világon ez tekinthető a leghatékonyabb fegyvernek a nagyvárosi kutyapiszok elleni háborúban. Egy másik, kevéssé hatékony eljárást is elképzelhetőnek tartunk, miszerint a zacskós tápot evő állatokból eleve a zacskóban jönne ki a végtermék, ez látható jobb oldali ábránkon.

A Gellér-hegy belsejében felépítjük a IV.Béla Energianyelőt, amely a világűrből begyűjtött energiákat alakítja a Föld számára felhasználhatóvá. A rendszer segítségével megvalósulhat régi álmunk, és  végre bevezethetjük az ingyenes áramszolgáltatást, 10 évre visszamenőleg.

A kéregetők helyett hivatásos adakozókat állítunk forgalomba a forgalmasabb tereken és aluljárókban.

A budapesti közlekedés teljes reformját megelőző átmeneti időszakban megreformáljuk a BKV jegypolitikáját. A járműveken ezentúl a BKV-ellenőrök vásárolnak majd jegyet az utasoktól, ellenben a bérleteket továbbra is csak a pénztárakban fizetheti ki a BKV.

Új expressz BKV járatokat állítunk forgalomba, amik nem állnak meg sehol.

- Csettintésre le-, és felkapcsolható hangulatvilágítást építünk ki a belvárosban.

A Margit-szigetet leúsztatjuk a Margit-híd és a Lánchíd közé, mert ott jobban nézne ki.

Abból a célból, hogy végre kitilthassuk a turistabuszokat a belvárosból, a várost átszövő hullámvasutat helyezünk üzembe.

Mobil kátyúkat helyezünk üzembe, hogy a kátyú(ez nem rövid u?)k terén elmaradott területek is részesülhessenek a szolgáltatásból.

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyopressz.blog.hu/api/trackback/id/tr822197381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BlackCaty 2010.08.05. 09:54:36

Engem meggyőztetek! Hol is fogjátok gyűjteni a cédulákat?... ;)

barazdabillegeto 2010.08.05. 11:14:03

Engem is. Azonnal jelentkezni szeretnek cedulagyujto parttagnak.

fovarosi.blog.hu · http://fovarosi.blog.hu 2010.08.05. 18:42:03

A plakátokat hol lehet letölteni nagyobban is?

kanoc 2010.08.05. 21:04:00

A programotok jó! Azon nem gondolkodtatok, hogy a mérhetetlen mennyiségű kátyúkat fel kéne tölteni földdel, és biokertészeteket nyitni ott? Az autósok amúgy is igyekszenek kikerülni a kátyúkat!

dartsnyil 2010.08.05. 21:37:03

A kutyás ábra alatt a "Gellért-hegy" szóból kimaradt a 't'.. Kijavítani! A program legyen igényes helyesírásilag is! :D:D

törvényenkívüli 2010.08.06. 13:51:35

@MonkParakeet: Azért maradt ki a t, mert a Gellér-hegyre gondoltak, nem pedig a Gellért-re.
Pesti létemre mondjuk nem tudom hogy hol van a Gellér-hegy, de ez már az én műveletlenségem.

Cédulát tőlem is kaptok, csak gyertek érte. :)

hower 2010.08.06. 19:27:14

Ez az utóbbi néhány év talán legszínvonalasabb politikai programja. Az például, hogy Budapestet a Kárpátok Velencéjévé kivánjátok tenni, minden magyar hazafi és idegenforgalmi szakember szívét meg kell, hogy dobogtassa! Nem kérdés, hogy ezzel a lépéssel a bedőlő Görögország helyét mi fogjuk elfoglalni a világturizmusban, ami az IMF-fel való tárgyalásainkat is merőben más alapokra helyezi. Igen, ezek után hajlandóak leszünk kölcsönadni a Világbanknak, ha megszorulna. Telleni fog rá pusztán az idelátogató turistákból is.

Bár nem elvetélt ötletnek tartom a BKV teljes átalakítását a leírt módon, hasznosabb lenne a MAHART és a BKV egyesítésében gondolkodni, hiszen izoláltan nem érdemes a problémákat kezelni. A mobil kátyúk bevezetését például ki kell egészíteni mobil örvények megfelelő terítésével Duna- és Tiszaszerte.

A Margit-szigetet a Vatikán mintájára önálló, úszó állammá kell átalakítani, fejéül a úszószövetség mindenkori elnökét kinevezni, őt esetleg pallosjoggal is felruházni -- ez utóbbit persze demokratikus módon népszavazás döntse el!

Egyelőre ennyi jószándékú javaslatom lenne, és természetesen továbbra is figyelni fogom a program alakulását. Éljen a kétfarkú kutya!
süti beállítások módosítása