Friss topikok

Indafotó képek

Az egyetlen értelmes választás.

2010.09.03. 01:35 kkp

A kerületért. Hunvald Györggyel egyeztetett Mogács Dániel.

Címkék: mkkp találkozó egyeztetés kétfarkú kutya párt vii.ker mogács dániel hunvald györgy átadás átvétel

Mogács Dániel, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt VII. kerületi jelöltje biztosra veszi, hogy polgármesternek választják. Bár a pozíció betöltésére pár hetet még várnia kell, fontosnak érzi, hogy már most egyeztessen Erzsébetváros folyó ügyeiről, aktuális problémáiról, az átadás-átvételről a kerület eddigi vezetőjével, Hunvald Györggyel.

Kínálta magát, hogy a találkozót a Nagy Ignác utcában, Hunvald irodájában rendezzék meg.

"Szép nagy épület" - nyugtázta a helyszínre érve a kétfarkú politikus, majd meglepődve olvasta a kapu mellett lévő feliratot: Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet. „Biztosan ő a börtön igazgatója" - vélekedett, és még akkor is tévedésre gyanakodott, amikor közölték vele, hogy Hunvald jó ideje előzetes letartóztatásban van. 

Hiába ragaszkodott a személyes találkozóhoz, nem engedték be. Mogács ezért a falon keresztül, a Scottsky-féle kopogtatásos módszerrel vette fel a kapcsolatot elődjével.

A láthatóan kellemes hangulatú társalgást az a körülmény sem zavarta, hogy az időközben kapott információ szerint Hunvaldot egészen máshol tartják fogva.

Részletek a beszélgetésből:

Téged valóban bezártak? Ez hogyan fordulhatott elő? Hiszen imádtak téged a lakosok, szimpátiatüntetések voltak érted. Vagy akkor legalább miért nem éltél vissza a hatalmaddal?

Önszántamból jöttem ide, csak így tudom megismerni mindenki problámáit. Nekem fontosak az emberek, bárkiről is legyen szó.

Jó híreim vannak, októbertől beindítjuk a Táncsics-programot, lesz cella a polgármesteri hivatalban, hogy többé soha ne fordulhasson ilyen elő. Egy polgármesternek a hivatalában a helye.

Ezt azért örömmel hallom, gondolom úgyis megnyerem a mostani választást, akár innen a börtönből is. Ha mégis te nyernél, kérlek a nyugdíjasokra nagyon vigyázz! Ők a kerület gyémántjai.

Rendben, megígérem, hogy senkinek sem növelem meg a nyugdíját.

Még valamit feltétlenül el kell mondanom. A Király utcai díszburkolatot szándékosan rosszul raktuk le. Még sok ezer évig érvényes az az ősi maja átok, miszerint ha azt a részt valaha rendesen lekövezzük, lejön a hegyekből a Gonosz Halál, és elpusztítja a világot. Ez nagyon fontos, talán még a nyugdíjasoknál is fontosabb, erre nagyon figyelj oda, kérlek!

Számíthatsz rám!

Kutyopressz-Népszabadság

8 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyopressz.blog.hu/api/trackback/id/tr32265919

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Le kell menni kutyába... 2010.09.13. 16:28:36

Akinek nem tetszik az IDE IDEája,  menjen a Kétfarkú Kutyapárt ide várja: - valahára - http://mkkp.hu ;)))    Kétfarkú Kutya Párt "A kettetlen értelmes választás...&quo...

Trackback: ÖV 2010 / Mogács egy pomogács?! 2010.09.03. 10:06:49

Mint az köztudomású (google) a pomogácsokat Lázár Ervin szabadította a mit sem sejtő Négyszögletű Kerekerdőre - volt is nagy sivalkodás arrafelé... Míg a pomogácsok haszna könnyen belátható (közös ellenségkép), addig Mogács Dániel VII. kerületi polgárm...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nem1rem1 2010.09.03. 07:28:37

Hunvald, hunnemvald... (khm, khm, boccs!)

papugaja 2010.09.03. 09:37:52

Táncsics-program? Besztartam.
Meghirdetném EU-s támogatással a Mikes Kelemen Programot is, melynek keretében kamcsatkai száműzetésbe zavarnék minden tolvaj politikust, vezetőt, adócsalót.

GiveltAway 2010.09.03. 11:41:05

Mennyi kopogtató kell, hogy felébredjen a politikai közélet?

esef 2010.09.03. 12:36:45

"kétfarkú politikus" :)

mkkp 2010.09.03. 17:43:51

ő legalább nem keveredett talicskalopási ügybe.
bár nem ő az egyetlen, akinek ilyen alibije van...

Verit(t)as 2010.09.03. 22:06:32

tudjuk: ebül szerzett jószág... szerencsére nem az EB ÜL... :-)

mpsith 2010.09.06. 17:32:14

Hé, ez nem az a stand up-os csávó?
süti beállítások módosítása