Friss topikok

Indafotó képek

Az egyetlen értelmes választás.

2010.09.03. 18:08 kkp

Kopogtatócédulák

Victora Zsoltnak kb 3000, Mogács Dánielnek 233, Kovács Gergelynek 700 körüli lett.

Volt még 110 000 egy talicskában, de azt valaki eltolta, mikor nem figyeltünk. A cédulák most már nem fontosak, de az illető a talicskát visszaadhatná, elég drága volt.

Ez persze mind kevés az induláshoz, de például gombócból egész sok. Vagy Tyrannosaurus rexből.

Mindenesetre a szavazólapon nem leszünk rajta, a kampány ezért most takaréklángra kapcsol, még majd azért posztolunk ezt-azt, Mogács úr kampányvideója is nemsoká elkészül, meg úgy hallottam, hogy ő nem biztos, hogy elismeri az eredményeket.

Köszi mindenkinek, aki segítette a pártot! Mi remekül éreztük magunkat, remélem önök is jól szórakoztak. Aki feltétlenül ránk szeretne szavazni, az írja rá nyugodtan a nevünket a szavazólapra.

Jövő szombaton kampányzáró ivást tartunk, még mi sem tudjuk hol, de majd szólunk.

 

58 komment · 7 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyopressz.blog.hu/api/trackback/id/tr702269509

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Választások 2014 2011.07.12. 13:55:51

Először is fontosnak tartanám leszögezni, hogy nem vagyok választási szakértő, bármennyire is devalválódott a fogalom, ehhez elég például bekapcsolni a TV-t. Ám némi újságolvasással szerintem az alapokat el lehet sajátítani, és az új választási rendsze...

Trackback: Mozaikok 2010.09.17. 02:57:04

Amit szerencsém volt a napokban tapasztalni, hasonlóval sokan mások találkozhattak már, sajnos...  A minap bementem a hivatalba. (A nyúl az oroszlánbarlangba...)Egyrészt egy igazolásra volt szükségem, egy pályázathoz,másrészt a szombati nyárb...

Trackback: ELHUNYT RÁCZ KÁROLY (LÁNYKORI NEVÉN TERRY BLACK) 2010.09.13. 13:44:00

RÁCZ KÁROLY MIHÁLYLánykori nevén: Terry Black(1947-2010)  ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-JELÖLTFájdalomtól megtört szívvel értesítjük a párttársakat, rokonokat, barátokat, ismerősöket, hogy az MSZP tököli önkormányzati képviselő-jelöltjének szíve életéne...

Trackback: Gazdaságélénkítő csomag (száznegyvenkettő) 2010.09.10. 21:29:50

Mindazonáltal fontosnak tartom megjegyezni, hogy módszerem nem az egyedüli üdvözítő megoldás, a szokásos dolgokra (racionalizálás, megtakarítás, ésszerűsítés, átcsoportosítás, összevonás stb.) szükség van, párhuzamosan futassák a saját gazdasági progra...

Trackback: Neurotikus lakásnemvevők enciklopédiája: A paranoid nemvevő 2010.09.06. 10:12:49

A paranoid nyilvánvalóan a sötét oldalon áll. Gennyes és kész! És igen, van legalább egy bibircsók az állán, szőrszál-szökőkúttal a közepén.A kőkorszaki paranoid szívesebben meózza a lakást telefonon, a virtuális nem az ő homokozója. Vérbeli digitális ...

Trackback: Valami véget ért? 2010.09.04. 23:23:06

A kampány tutira, remélem a kutya második farka nem tett be a párt adatbázisába, nem szeretnék én lenni a Ganümédeszi Galaktokolonialista Párt egyik célpontja.:D Remélem nem fog egy üde színfolt eltűnni a politikából…:D Victora Zsoltnak kb 3000, ...

Trackback: IDEfigyeljenek E-mberek! 2010.09.03. 21:25:26

Kétfarkú Kutya Kulturális Közhasznú Egyesület "Az egyetlen értelmes választás ..." (- mármint 2014. tavaszáig ugye! ;)) Victora Zsolt (Bp.) virtu...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BakterHouse 2010.09.03. 18:36:14

éppen arra gondoltam, h ahol (nálunk) nincs mkkp-s jelölt, majd rárajzolom a szavazólapra jól, és be is jelölöm. még az is lehet, h más színnel vagy más tollal.

fovarosi.blog.hu · http://fovarosi.blog.hu 2010.09.03. 19:01:18

Igazán sajnálatos a dolog. Nekem nagyon tetszett volna a Parlament előtti Margitsziget, még akkor is, ha emiatt újra fel kellene újítani a Margit Hidat.

Vitéz Főátlóssy Merőleges Béla 2010.09.03. 19:45:08

Na megcsináltátok a programot nekem délutánra... Utoljára segítettem: Felhívtam Viktort, beszéltem vele bár így utólag sajnálom, hogy kissé gorombán. De megzsaroltam, ezért pár dolgot megígért:
1. Visszahozza a talicskát.
2. A jövő héten lemond, a Pártot feloszlatja. Előtte a többit is. Az országgyűlés önmagát oszlatja fel, az alkotmánybíróságot alkotmányellenesnek nyilvánítják és azt is feloszlatják. Feloszlatják még a nagykanizsai Önkéntes Gyöngyfűző Egyletet is, de ez más történet.
3. Viktor, teljes tekintélyét (hm) bevetve mindenkit rábeszél hogy vonuljon vissza a közélettől. Mondjuk Kiszel Tündével nehéz dolga lesz. A feloszlatás rátok nem vonatkozik, értetek csinálja - lelkiismeret furdalása van a talicska miatt.
4. Viktor személy szerint a jövőben csak kertészkedni fog és megvalósítja régi álmát: megtanul balettozni.

Szóval fiúk itt a nagy lehetőség: már csak keveset kell aludni és jönnek az előrehozott országgyűlési választások! Csak Ti és én, a Magyar Beton Párt (taglétszám 1 fő) fogunk indulni, de én korrupt vagyok, majd jól megvehetitek a kopogtató céduláimat.

Politikusi üdvözlettel:

Vitéz F. M. Béla
Magyar Beton Párt

cseszlovák · http://cseszlovak.tumblr.com/ 2010.09.03. 19:53:14

én azért is csak rátok szavazok. így vagy úgy.

korxi 2010.09.03. 19:58:56

Én is sajnálom.
"az írja rá nyugodtan a nevünket a szavazólapra."
Ez viszont jó ötlet, így mégiscsak elmegyek szavazni!

Pál Pay 2010.09.03. 20:01:38

Kár. Mondhatom, kár., Nagy kár. Szólt a holló, aztán bánatosan elrepült. Öreg madár, sokat látott már. Látta azt is, hogy a nép (mostanában zemberek), az istenadta, miképpen szavazott az őt lelkesen dicsérő költő ellen annak idején. Aki aztán mindenféle katonai előképzettség nélkül mindjárt őrnagy is lett, ha már éppen arra járt. Látta azt is, hogy a lánglelkű forradalmár első ijedtségében meg sem állt Torunig, ahonnan aztán küldözgette vészjósló leveleit, miközben az itthon maradtakat felakasztották vagy bujdosni kényszerültek. Az elnyomott ország meg soha nem látott gazdasági fejlődésnek indult. Olvasta, hogy mindent megfontoltam, mindent meggondoltam, aztán látta, hogy elveszítjük a háborút. Látott dicsőséges, Felvidéket visszaszerző hadjáratot, monitorokat a Dunán. Látott vörös, majd fehér terrort. Soha nem volt inflációt. Újabb háborút. Látta a nyilas terrort, majd a népbíróságokat is. Arccal fordult a vasút felé. Aztán látta, hogy az istenadta nép miként ül törvényt 56-ban, majd újabb törvényt 57-ben. Oolvashatta: Tavariscsi konyec,majd láthatta a McDonald's-okat is. Látott egykor híres Ikaruszokat, majd helyettük Széles Gáborokat, Demjánokat, Csányikat, Palotásokat. Látott cigánytelepeket, most cigány falvakat. Látott magyar katonákat Csehszlo9vákiában, most Afganisztánban. Látott fiatal demokratákat, most öregedő diktátor jelöltet. Látott négy igent, és most látja a négy semmit. A Kétfarkúak lehettek volna valamik... Nem lettek. Kár, szólt a holló, és beleunva messze szállt.

Pál Pay 2010.09.03. 20:11:17

@Vitéz Főátlóssy Merőleges Béla: A Magyar Beton Párt megalakulása alkalmából, kérem, fogadja őszinte jókívánságaimat. Amennyiben mód és lehetőség nyílik rá, a magam személyében örömmel növelném 50 %-kal a pártlétszámot. Kérem, beszélje ezt Ön meg a tagsággal, és amennyiben elfogadják ajánlatomat állok az Önök rendelkezésére.
Pártos üdvözlettel:
Pál Pay

Vitéz Főátlóssy Merőleges Béla 2010.09.03. 20:43:41

@Pál Pay: Kedves Pál! Vagy Pay Úr! Bár most, hogy tegeződünk, inkább Pali.

Bár hihetetlenül meghatódtam, de inkább a majd este fél tízre forradalmivá fokozódó lelkesedés jellemző rám. Lehet hogy az utcára vonulok... Örömöm oka természetesen az, hogy Személyed megtisztelő csatlakozásával a MaBeP már két főből áll.
Remélem megbocsátod, hogy csak így hirtelen nem tudom eldönteni, melyik vezető pozíció a Tied, de az biztos, gyors jelentkezéseddel biztosítottad azt, hogy tűzközelben legyél. Ez meglátod holmi telekügyeknél, meg autópálya építéseknél igen-igen hasznos lesz.
Őszintén bevallom, a Párt programja a "Mindent lebetonozunk, magunkat meg be - örökre jó zsíros pozicíókba..." pontból, vagy inkább igéretből/fenyegetésből áll jelenleg.
Talán első feladatként Te mint új párttag, kb. kétezer oldalon éjfélig vázolhatnál egy programtervezetet, én addig megírom a Magyar Beton Párt 12 pontját, mely sajnos - a tagság kivételével - mindenkire nézve kötelező lesz.
Fontos feladat, hogy mindenki hozzon még egy embert, hogy négyen legyünk, mert úgy jó pókerezni.

Jelenlegi logónk a zöld alapon betonmixer, elvtársi üdvözlettel:

Béla

ui. Magyar betonba magyar vasat!

Old Sakterhand 2010.09.03. 21:50:03

Tisztelt Főátlóssy Úr! Kedves Béla!
Szívesen csatlakozom, mert akkor hárman már tudunk snapszerezni is akár.
Nem vagyok hataloméhes, de ambíciózus igen!
Szívesen vállalom a kommunikációs és a gazdasági vezetés feladatait. Főleg a gazda(g)sági érdekel nagyon.

Tisztelettel: Old.

Pas · http://pasthelod.hell-and-heaven.org 2010.09.03. 22:12:37

Egész éjjel példás nethuszár módjára szörföltem, nappal csak-csak elmentem kapálni a GDP-t, aztán délután erőnek erejével kirángattam magam a Móriczra, hátha mégis csak ér valamit az papírfecni. De ott nem volt senki. Sebaj, szép 7-es, Blaha. Ott csak a Jobbik ment körbe-körbe a sok jobbkanyartól. Dohány utcán séta a Deákig. Senki. Na jó, akkor feladom. Elbattyogtam a Ferenciekig, ahol látttam épp egy plakáton, hogy a Dohány utca 16-18-ban átveszik a cellulóz alapú politikát. Séta, séta, majd a csinos hölgy közölte, hogy hát ő már nem veszi be. Az ajánlásokat. De a Király 39-ben biztosan.

Addigra meg már késő volt :) Majd 4évmúlvajövőre!

eezandwizz 2010.09.03. 22:14:12

BANYEG!!!! nem hiszem el, hogy nem jött össze elég cetli!!!! hol vannak a Facebook-os szimpatizánsok hadai és a többiek??? a 2%-on kimutatható pestiek????

1.szóló · http://ide-oda.blog.hu 2010.09.03. 22:35:26

@eezandwizz: Hát igen, a száj(t)karate az nagyon megy a fotelforradalmároknak - csak nehezen lesz belőlük fülkeforradalmár :(((

Node több is veszett Mogácsnál!

MÁS:
Kedves kkp!
Lécci majd nézd már meg ezt a kis retusomat itt:
ide-ide.blog.hu/2010/08/03/idefigyelj ,
és jelezd, hogy maradhat-é avagy sem!
(némi magyarázkodásom alul, komm.ben:)

nehiddel 2010.09.03. 23:31:07

Az egyetemen egy tanárom hívta rátok fel a figyelmet.
Gratula, csak így tovább!

Totálbrutál Férfisertés 2010.09.04. 00:53:54

Csakacceretnémmondanihogyneadjátokfelmerazéletemetbánatéskeserűségfonnááthanemlennétekugyhogyremélemhogytovábbraisittlesztekmerthaittlesztekénisittleszekésha2014-bennálunkisindultokénrátokxelekugyhogykérlekhogylegyetektovábbraisaktívakés2014aTietek.
Hassalkossviccelődjsahazafényrederül!

Fidel figyel 2010.09.04. 01:25:39

Mindenki alapítson egyszemélyes pártot!!! és mondjpn le a kétfarkúak javára!

Fidel figyel 2010.09.04. 03:31:52

ja és marketing fronton állok rendelkezésre

Vitéz Főátlóssy Merőleges Béla 2010.09.04. 09:30:45

@Old Sakterhand:
Kedves Old!
Mi, a jelenlegi 2 párttag máris párttagnak tekintünk, tehát mondhatjuk, hogy mi, a 3 párttag. Mivel jön Feri is, nemsokára négyen leszünk. Ferink olyan ember, aki miatt még a párt nevét is módosítanom kellett, új nevünk:
Magyar Beton Párt és Feri
Párton belül (de csak ott!) demokrácia van, ezért választásodhoz gratulálok, tied a gazdasági vezetés. Ezen a poszton egy a lényeg: számlát adunk, de csak pénzért és nem könyveljük le.
Fontos: létezésünkkel nem gyengíteni akarjuk a Kétfarkút, hanem erősíteni. Hogy hogyan azt még nem tudom, jelenleg csak a betont tudom elképzelni erre a célra.
Továbbra is várjuk azon polgártársakat, akik a jövőben nem kívánnak se szerény anyagi körülmények között, se becsületesen élni.

Tisztelettel:

VFM Béla
elnök - vezérigazgató
Magyar Beton Párt és Feri

yanchi345 2010.09.04. 10:08:32

Hölgyek-urak-kutyák, azért ennyiből 2%-ra eljutni, az valamit már jelez. Mondjuk, azt sajnálom, hogy a szavazólapon nem lesz fent a MKKP főpolgármester-jelöltje, és más valódi lehetőség sem lesz arra, hogy jelezzem, választanék én, ha lenne miből.

kis kutya 2010.09.04. 10:52:42

Nem lehet valahol kétfarkú kutya matricát kapni, azt szívesen felragazstanám a szavazó lapra, sőt be is ikszelném.

eezandwizz 2010.09.04. 13:17:47

@1.szolo - 2014;): OK, Mogácsnál több is veszett, de szerintem azért az szép lett volna, hogy mondjuk Victora felkerül a szavazólapra és kimutaható százalékot kap. Az teljesen más, mint a rontott. És tényleg, most ki a fenére fogok szavazni?!

1.szóló · http://ide-oda.blog.hu 2010.09.04. 13:22:57

@1.szolo - 2014;): minden esetre 2014-ben még a nevetés is sokkal felszabadultabb lenne, ha nem csak az (M)KKP-ra (-no meg a MBP&F-re;) lehetne fidelni, hanem IDE is...
(de most komolyan!)

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2010.09.04. 13:30:45

hát ez nagyon kevés :(((
miért nem hamísítottatok még néhányat, ahogy az mszp?

1.szóló · http://ide-oda.blog.hu 2010.09.04. 13:32:15

@eezandwizz: Hát ez az!:(

Mogácsnál épp Victorával és Kováccsal veszett több :(

És rajtuk kívül még azokkal is sok veszett, akiknek meg sem adatott az értelmes jelölés lehetősége.
Na, pont az ő kedvükért dolgoznék én ezen a (reális!) programon már tegnaptól egész 2014-ig:

"3 év, 300 képviselő, 300.000 képviselt, 300.000.000 Ft kampányköltség."

(-ebből egyelőre az a "3 év" látszik majdnem teljesen biztosan teljesíthetőnek a részemről - hacsak mérget nem veszek rá;))

Karnamantra 2010.09.04. 15:35:13

Én is lemegyek szavazni, rajzolok egy kétfarkút, odaírom, hogy Monseur Victora, beixelem és lefotózom. Csináljatok majd egy ilyen gyűjtőoldalt is, gondolom, nem leszek egyedül.

eezandwizz 2010.09.04. 17:21:14

@1.szolo - 2014;): Jajj, bocs, most esett le!

Viszont nem vagyok biztos abban, hogy egyre gondolunk "reális program" alatt. Szerintem a KKP eddigi programja teljesen reális volt, ezen én tovább nem dolgoznék, csak max. aktualizálnám. Szerintem inkább a "mozgósításon" kéne dolgozni. Az végül is óriási eredmény, hogy kimutathatóvá vált Pesten a KKP ismertsége. A 0 ft-os (és az adófizetők pénzével NEM visszaélő) kampánya mellett. Én még mindig leragadtam ott, hogy ha a zemberek vették volna a fáradtságot és leadták volna az a rohadt cetlit, akkor a listára felkerülni minőségi különbséget jelentett volna. Legalább a rontott szavazathoz képest.
Nagy, határidős munkában vagyok épp, de remélem, a következő alkalommal rá fogok érni és akkor én is aktívabban tudok részt venni a gyűjtésben :-)

1.szóló · http://ide-oda.blog.hu 2010.09.04. 17:51:55

@eezandwizz: én pont arra a "mozgósításra" dolgoztam ki a reális programomat (választásim az meg egyáltalán nincs is, ill. mindenkiét befogadom: ide-ide.hu/tamogatok.html#vp - de akár a KKP-ét is!;)

Hát ez az, hogy a magas "virtuális ismertség" - de még a tömeges "lájkolás" is! - alig-alig konvertálódik át "kézzel fogható" cédulákká!:(

A korábban említett EP választás alkalmával hozzánk 810-en jelentkeztek arra a havi 1 MFt-os brüsszeli "kiküldetésre", és még ezért a pénzért SEM mozdult meg közülük 700(!) egyáltalán - de még a 110 "aktív" sem adott le együtt 1000-nél több cédulát.:(

Ebből is okulva, az újabb, "reális" (bejutási) tervemben már csak annyi közreműködéssel számolok az ilyenektől, hogy 2 (azaz kettő) embernek adják tovább a hírünket, ne is többnek. (de leírom majd részletesebben is IDE: ide-ide.blog.hu/2010/09/01/idefigyelj_1 - a 3. pont kifejtésébe;))

palackos 2010.09.04. 23:55:12

sebaj, legalabb bearanyoztatok ezt az undorito idoszakot.

hhunter · http://headhunter.blog.hu 2010.09.06. 10:26:57

:(

kisebb településen kellett volna jelölteket állítani, ahol pl. elég 50 db a polgármester jelöltséghez, 10 db a képviselő jelöltséghez...

KoNdY (törölt) 2010.09.06. 20:38:15

@nemvolt:
jaja
pedig én is rájuk szavaztam volna!
nembaj, lagabább rá tom íri a nevüket a lapra, mindenki lássa, hogy a MKKP a lejobb!

moli 2010.09.08. 16:49:39

szegyelje magat az az 1.9%, aki a sajat jovojeert arra se kepes, hogy egy szaros cetlit leadjon :(

GiveltAway 2010.09.08. 21:55:52

@wmiki: hehe... trollmágnest kaptál :D fogjad, el ne ereszd

nemferi 2010.09.08. 22:11:37

Tisztelt Főátlóssy Úr!
Ezúton hívom fel figyelmét/figyelmedet, hogy Pál Pay tömeges beléptetésekor, nem az írásban rögzített 50%-al nőtt meg a Magyar Beton Párt létszáma, hanem 100%-al, ami jelentős terjeszkedésnek minősül a mai politikai piacon. Ez az agresszív és invazív manőver a Gazdasági és Politikai Versenyhivatal figyelmét felkeltette!:( Kapcsolataim és jogtudásom révén allokáltam a párt megsemmisitésére irányuló szándékaikat,egyben a névváltoztatás(MBP&F)tényét is hivatalossá tettem a hatóságok felé. Ezzel persze nem állítom, hogy tiszta a levegő, mert a kettő között nincs összefüggés. Mellék büntetésként, személyemet delegálták a párthoz, melyet kérlek vegyetek tudomásul.Én úgy gondolom -és ezzel mindenkinek egyet kell érteni a tagság soraiban-, hogy számomra a jogi bizottság vezetése és a nemzetközi kapcsolatok (Budakeszi, Soroksár, Tótkomlós, Beloiannisz, stb.)területén számíthattok. A jövőben, hadd szólítsunk mindannyian Kedves Vezérnek Téged és valamennyi tagot, így ha -ápolva a magyar politikai hagyományokat- valaki egy PólAnka vagy DzsimiHendriksz CD-t meglobogtatva eltávolít a pártodból, a következőnél nem kell nevet cserélni. Bólintásodat érzékelve már meg is kezdtem az MBP&P felvirágoztatását, készüljetek, mert ha GNT (a jobbik) felszámolja az MSZP parlamenti frakcióját akkor azonnal be kell ülnünk a zsöllyébe a kétfarkú testvéreinkkel! Részemről már átnéztem az alkotmányozó bizottság napirendjét és Hóbagoly után javasolni fogom a Magyar Kutya Királyság alkotmányba foglalását! Ha nem érkezik utasítás a Pártközpontból, további öntevékenységre számíthatsz....

HaKohen 2010.09.09. 14:40:13

@Pál Pay:

/2010/09/03/ Ez szép szöveg volt. De komolyan.

Vitéz Főátlóssy Merőleges Béla 2010.09.09. 15:38:30

@nemferi:

Tisztelt Nem Ferenc úr, kedves 2. Feri!
(az 1. Feri a kommunikációs izgatónk és sajtószóvivőnk.)

Már csak jogtudós emberre vártunk, de úgy látom, én mint pártelnök hogy személyedben megérkezett.
Rád nagy szükség lesz, ha majd a feltételes szabadlábra helyezésünket kell intézni, tehát érezd magad fontosnak. Mi már most annak érzünk, annyira, hogy nem csak az én fényképem és első iskolai dolgozatom másolatának kihelyezése lesz kötelező minden közintézményben, hanem a Te laborleleteidéi is.
Első feladatként a személyi kultusz bevezetésének jogi hátterét kéne tisztáznod, mert neki akarunk kezdeni a munkának.
Palink, a Pay helyesen számolt, csak abban tévedett, hogy azt hitte ketten vagyok. De rohan az idő, már annyian vagyok, hogy össze se tudom számolni. Elvileg vasárnap az 1. Feri társaságában berúgok, akkor majd számolunk...
Sajnos nagyon elfoglalt vagyok, mert tudomásomra jutott a Magyar Malter Párt megalakulása, orosz cementből. Ezt nem tűrhetem, mert az építőipar felett kizárólagosságot szeretnék, hiszen erről a területről lehet a legtöbbet lopni. Remélem ezzel egyet értesz!
Megragadom az alkalmat és ezúton üdvözlöm Kutyáékat, nem ellenük vagyunk, hanem velük, sőt tisztelettel felajánlom beton alapjainkat...

Párttársi üdvözlettel
Vitéz F. M. Béla
elnök
Magyar Beton Párt és Feri

onefm.hu · http://www.onefm.hu 2010.09.09. 17:40:26

Vitéz Főátlóssy ór, Béci!

Dr. prof. Gróf Jászárokszállássy tasziló Edgár vagyok a OneFM alapítójka és szeretném felajánlani a rádió és magam médiabeli szolgálataimat s egyben jelentkeznék a Magyar betonpártban...
további részletekért kérem tárgyaljunk még!

Baráti üdvözletterl
Dr. prof. Gróf Jászárkszállásy Tasziló Edgár

nemferi 2010.09.10. 11:27:40

Kedves Vezér/ek!
Örömömre szolgál, hogy a KÖZPONT delegálását hozzátok kitörő örömmel akartátok! A személyi kultusz bevezetésével egyetértek, a taktika a következő: egyelőre hagyjuk, hogy a maiak ezt kialakítsák, aztán a keretekbe a mi elképzeléseink, képeink, nyilatkozataink és leleteink lesznek becsempézve/betonozva. Ezt a szakzsargon KAKUKK módszerként tárgyalja. Apropó lelet. Most nem dicsekednék a leleteimmel, mert az éjszakába átnyulóan, megsemmisítettem tettes társaimmal a Magyar Alkohol Párt stratégiai készleteit és még erősen kotyoga felemben valami kis zsugor.
Kedves Vezér/ek! A Magyar Malter Párt -az orosz cementnek köszönhetően- önmagában hordozza életképtelenségét, mivel a malter alapelemei: mész/valahová-valamennyi, homok és víz. Helyi alkalmazási sajátosságként néha-néha tesznek egy kis fandli cementet hozzá, de könyörgöm, az arányok, az arányok....
Egyébként hivatalos elismertségünk jeleként jelenleg is várom a tanácstalan miniszterelnök/futball szakértő/dakota etnológus levelét tanácsaimért, úgy is mint a MBP&F jogi vezetője és úgy is mint nyugdíjas. Na képzelheted/képzelhetitek, hogy mit fogok neki írni, már ha egyáltalán válaszra méltatom... Azért javasolhattok bármit ami a párt és ügyünk, gyarapodásunk érdekében előremutató!A milliárdos ötletek büntetési tételtől függetlenül életképesek!
Tisztelettel és betonszilárd üdvözlettel:
nemferi

nem1rem1 2010.09.10. 11:46:32

@nemferi: Kedves nemferi!

7. kerületi programunk megvalósításához ("Három csapás" a tilosban parkolóknak: 1 kerékbilincs - 2 kerékbilincs - 6m3 beton) elengedhetetlen az MBP&F kooperációja, úgyhogy...

A reklám után visszajövünk! :)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.09.10. 21:31:10

Hiányzott a megfelelő gazdaságélénkítő csomag, trackbackeltem egyet, legközelebb használjátok. Garantált a győzelem, és mellesleg mindenki gazdag lesz.

Laci939 2010.09.11. 18:45:43

Várjunk, akkor most a Ganümédesz megtámadja a Földet?

the játszótér · http://thejatszoter.blog.hu 2010.09.12. 18:25:31

Feleim! Itt Feri. A Magyar Beton Párt szóvivője, ombudsmana, és alapító okirata. Vitéz Főátlóssy jobb és bal keze, az én feladatom kommunikálni a párt tevékenységét.
A párt jelenleg egyik ingatlanát adja bérbe jelentös feláron, Vitéz Béla ezen munkálkodik.
A Ganümédeszt adófizetők pénzén megvettük, így a veszély elhárult. (ugyanitt olcsó ingatlanok kizárólag pártfunkcionáriusoknak, hatalmas haszonnal kecsegtető továbbértékesítés céljából)

Lila Malacz 1esület · http://lilamalacz.blog.hu 2010.09.13. 11:35:27

örömmmmmmel tudatlyuk ( a luyk ellipszilon ugye?)
hogy megalapult a LILA MALAC egyesület ami a Szalonnás Tarhonyás zsíroskenyér párt üzemeltetésében indult aztán ez feltserélődött de ez most mindegy. Konkurencia leszünk és ami csak kell. ÉJJEN ÉJJEN!

Vitéz Főátlóssy Merőleges Béla 2010.09.15. 01:06:11

@onefm.hu:
Kedves One! (FM a csajod?)
Örülök, örülök. Reggelre kitalálom minek is örülök. Amennyiben jelentős rádióadót képviselsz, nos ebben az esetben a rádió a Tied lehet, de az adót azt elisszuk.
Viszont valaki hozzon össze "és" Ferinek egy rádióinterjút, mert el akarja mondani a pártunk alapszabályzatát, a választási programunkat, meg hogy mért nem volt nővel hat hónapja.
Ferit picit zavarni fogja hogy nincs választási programunk, nem is lesz, mert minek foglalkozzunk olyan dolgokkal, amiket másnapra elfelejtünk?
Természetesen holmi zavaros izék motoszkálnak a fejemben, mint Nagy Vezérnek (lehet is ennek szólítani!), de Kutyuékat kiegészíteni akarjuk, nem lefedni, ezért nagyon nehéz az általuk teljesen helyesen kialakított Magyarország és Dinnye programhoz új elemeket illeszteni. Mindegy. Marad a nagykoalíció.
Én sajnos a héten holmi pártszékházat cserélek egy komplett budapesti kerületre (nem a hetedikre!!! onnan csak a kéményeket kérem!), ezért nem érek rá.
Most nem fárasztom a kedves olvasókat azzal, hogy melyik nemzetközi színésznőt dugnám meg, valószínűleg azokat, akiket a kedves olvasók is. Valamint írnom kéne a párt alakításának nehézségeiről, meg hogy mikor lesz az első pártgyűlés (Operaház!), de előtte még el kell mennem a kínaira, hamis személyit és lakcímkártyát venni.
"Az élet úgy szép ha őrült is kissé." Valahogy így írta Rejtő, a 14 karátos autóban. Aki ezt nem teszi magáévá, s nem komplett hülye - mint én - abból nem lesz bebetonozott pártkatona.
Sajnos tegnapelőtt (Holnapután? ja az egy szar film) eredménytelenül jöttem vissza Thien Than Phei-ből, ahol egy kopogtatócédulahamisítógép gyártó kombinátot tekintettem meg, nem adtak olcsón gépsort, de mondták, a Média Marktban néha van kisméretű. Szóval készülünk.

Kössetek!
VFMBéla
MBP&Feri

ui. és a hortobágyi kilenclyukúnál az alagútmúzeumot akkor is megcsinálom, már tárgyalok német turistacsoportokkal.

HaKohen 2010.09.17. 14:50:37

Hát szörnyű, most látom, hogy milyen plágium lett itt megtörténítve.

Ugyanis néhány napot a stíriai metélt hazájában, vagyis osztrák nyelven: Steiermarkban töltöttem.

És nécsak: minden ótó rencámtblályán (ugye, esztet is pontos ejipszilonnal írgyák?) ottvan ennek a tartománynak (Landnak, hogyne mongyam: régijónak, ami nálunk már elavult) a címere. Na és mi van benne?

Egy HATFARKÚ KUTYA (vagy fehérló vagy sárkány vagy turulmadár vagy mijafene)!

Hát mijér kellett asztat ellopni? És rájadásul még elis harmadolni!

Rendet követelek, nem műrendet (mint az Egyszerelemhároméjszakájában), hanem valódi új rendet (Neue Ordnung, ahogy az egykori kínaiak mondták - ha tudtak németül). És Tilcsák Bea jöjjön vissza újra.

Nahát.

1.szóló · http://ide-oda.blog.hu 2010.09.18. 20:42:43

(hagy segítsek:)
Természetesen Nagy István nevét, ami ugye "Nagy István".

De ha nem sajnálod az időt, fárdságot és tintát, akkor írhatod akár Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn nevét is...

nemferi 2010.09.20. 12:12:12

Kedves Vezér/ek!

Így 20.-a táján érdeklődnék, hogy mikor lesz fizetés, vagy valami léosztás a pártban? Mert ugye mi nem megélhetési politikusok vagyunk, de valamiből csak kéne élni, mert a várakozásokkal ellentétben nálunk még nem hullik a manna. Pedig folyamatosan figyelem GaálllNoémit és AjnerSzilárdot de nem jönnek a frontok.....
Üdvözlettel: nemferi

doGmAI 2010.09.21. 12:30:09

úgy hallom, hogy kezdik felvenni a versenyt a politikai pártok. Lehet, hogy keveset ígért az MKKP?

Rekspa 2010.09.29. 10:56:51

Mi ez a nagy csend?:))) Csak nem valami (n)agydobásra készül az MKKP?:)

nemferi 2010.09.30. 19:50:55

Én hallom a zajokat, meg azt is, hogy valaki beszél hozzám.....:)
Tegnap a FábrySanyinak azt mondta a MogácsVezér, hogy abba hagyja a politikai pályafutást,:(, most aztán átigazolhatjuk az ájtatosSemjént, vagy tarKövért, hogy legyenek húzó arcaink.:)
Persze, nyilvánvaló, hogy a megfélemlített sajtó majd agyonhallgatja, hogy a kopogtató cédulák nélkül is tornádószerű győzelmet aratott pártunk, és valamennyi önkormányzati szavazókörben 107,8 %-ot értek el az el nem indult jelöltjeink!:)
A 2. helyen a MBP&F nem jelöltje végzett 107,7 %-al...:)

Karnamantra 2010.10.04. 00:36:33

*riporter, kamera: szavazó lép ki a szavazóhelyiségből*

- Megkérdezhetem, hogy Ön kire szavazott? Természetesen magánügy, de rövid felmérést végzünk, ha megosztaná...
- Nem gond. A Kétfarkú Kutya Párt jelöltjére szavaztam.
- Deee... nekik nem sikerült összegyűjteniük az ajánlószelvényeket.
- Bocsásson meg, de ez rágalom. Sikerült összegyűjteniük minden ajánlószevényt, egy dobozban van az összes.
- Értem... hadd tegyek fel egy kérdést, megtalálta a párt rubrikáját a szavazólapon?
- Nem volt rajta, eléggé meg is lepődtem, kénytelen voltam rárajzolni és úgy beixelni. Bár ez az egész csak színjáték, hiszen megígérték, hogy nyernek. Talán azért nem volt rajta, mert már rég megvan az eredmény.

weblapproba.uw.hu/imgs/MKKP_okt3.jpg

:)

(Egyes országokban lehet ixelni arra is, hogy "egyik sem tetszik", és akkor a felmérésben ezek elválnak az érdektelenségből otthon maradottaktól. Mikor lesz nálunk hasonló?)

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2010.10.04. 01:33:11

Holnap zárjunk le egy patakhidat, mondjuk a Pilisi erdőben, és követeljünk újraszámolást!

nemferi 2010.10.04. 10:20:18

A patakhíd jó 5let, de olyat keressünk ami alatt PATAKVÉR folyik, így a kisgazdik is velünk lesznek!:), Egyébként már a választások előtt jeleztem, hogy a többi párt versenyen kívűl indul, csak egymással küzdenek, mivel MI MÁR RÉG NYERTÜNK! Vagy SOHA? De ez most mindegy is:)

1.szóló · http://ide-oda.blog.hu 2010.10.04. 20:39:00

VIGYÁZAT!
Egyesek a MKKP jól megérdemelt babérjaira törnek!!!0.Viktor szerint (aki ugye még soha sem hazudott "az embereknek" - legfeljebb a kutyáknak):
Ez a választás "... legalább akkora siker, mint az áprilisi győzelem volt."
Nos, eltekintve attól a lényegtelen apróságtól, hogy 64% HELYETT itt alapból csupán csak 46,6% szavazó vett részt, egy fineszes számítással megoldották, hogy ennek ellenére (v. éppen ezért;) valójában 5%-kal még nagyobb is lett a FMPSZ+KDNP támogatottsága!
A megoldóképlet a következő:
- „aki elment felhatalmazást adott, aki otthon maradt engedélyt adott” a munka folytatására.
((bizony! így nyúlták le az MKKP összes szavazóját!))
Míg áprilisban tehát 34% (fülke-) +36% (fotel-)=70% forradalmár volt, ez októberre MÁR: 21,6% + 53,4%=75%!, összesen tehát 5%-kal NÖVEKEDETT meg a kormány tábora!
süti beállítások módosítása