Friss topikok

Indafotó képek

Az egyetlen értelmes választás.

2010.10.04. 04:32 kkp

Választási eredmények

Részletek az október 3-ai választási műsorból.

24 komment · 1 trackback

2010.09.03. 18:08 kkp

Kopogtatócédulák

Victora Zsoltnak kb 3000, Mogács Dánielnek 233, Kovács Gergelynek 700 körüli lett.

Volt még 110 000 egy talicskában, de azt valaki eltolta, mikor nem figyeltünk. A cédulák most már nem fontosak, de az illető a talicskát visszaadhatná, elég drága volt.

Ez persze mind kevés az induláshoz, de például gombócból egész sok. Vagy Tyrannosaurus rexből.

Mindenesetre a szavazólapon nem leszünk rajta, a kampány ezért most takaréklángra kapcsol, még majd azért posztolunk ezt-azt, Mogács úr kampányvideója is nemsoká elkészül, meg úgy hallottam, hogy ő nem biztos, hogy elismeri az eredményeket.

Köszi mindenkinek, aki segítette a pártot! Mi remekül éreztük magunkat, remélem önök is jól szórakoztak. Aki feltétlenül ránk szeretne szavazni, az írja rá nyugodtan a nevünket a szavazólapra.

Jövő szombaton kampányzáró ivást tartunk, még mi sem tudjuk hol, de majd szólunk.

 

58 komment · 7 trackback

2010.09.03. 17:44 kkp

Nagyonnagygyűlés videó

Címkék: kossuth tér kétfarkú kutya mkkp nagygyűlés kovács litkai mogács 4 millió ember victora

 

 

6 komment · 3 trackback

2010.09.03. 01:35 kkp

A kerületért. Hunvald Györggyel egyeztetett Mogács Dániel.

Címkék: mkkp találkozó egyeztetés kétfarkú kutya párt vii.ker mogács dániel hunvald györgy átadás átvétel

Mogács Dániel, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt VII. kerületi jelöltje biztosra veszi, hogy polgármesternek választják. Bár a pozíció betöltésére pár hetet még várnia kell, fontosnak érzi, hogy már most egyeztessen Erzsébetváros folyó ügyeiről, aktuális problémáiról, az átadás-átvételről a kerület eddigi vezetőjével, Hunvald Györggyel.

Kínálta magát, hogy a találkozót a Nagy Ignác utcában, Hunvald irodájában rendezzék meg.

"Szép nagy épület" - nyugtázta a helyszínre érve a kétfarkú politikus, majd meglepődve olvasta a kapu mellett lévő feliratot: Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet. „Biztosan ő a börtön igazgatója" - vélekedett, és még akkor is tévedésre gyanakodott, amikor közölték vele, hogy Hunvald jó ideje előzetes letartóztatásban van. 

Hiába ragaszkodott a személyes találkozóhoz, nem engedték be. Mogács ezért a falon keresztül, a Scottsky-féle kopogtatásos módszerrel vette fel a kapcsolatot elődjével.

A láthatóan kellemes hangulatú társalgást az a körülmény sem zavarta, hogy az időközben kapott információ szerint Hunvaldot egészen máshol tartják fogva.

Részletek a beszélgetésből:

Téged valóban bezártak? Ez hogyan fordulhatott elő? Hiszen imádtak téged a lakosok, szimpátiatüntetések voltak érted. Vagy akkor legalább miért nem éltél vissza a hatalmaddal?

Önszántamból jöttem ide, csak így tudom megismerni mindenki problámáit. Nekem fontosak az emberek, bárkiről is legyen szó.

Jó híreim vannak, októbertől beindítjuk a Táncsics-programot, lesz cella a polgármesteri hivatalban, hogy többé soha ne fordulhasson ilyen elő. Egy polgármesternek a hivatalában a helye.

Ezt azért örömmel hallom, gondolom úgyis megnyerem a mostani választást, akár innen a börtönből is. Ha mégis te nyernél, kérlek a nyugdíjasokra nagyon vigyázz! Ők a kerület gyémántjai.

Rendben, megígérem, hogy senkinek sem növelem meg a nyugdíját.

Még valamit feltétlenül el kell mondanom. A Király utcai díszburkolatot szándékosan rosszul raktuk le. Még sok ezer évig érvényes az az ősi maja átok, miszerint ha azt a részt valaha rendesen lekövezzük, lejön a hegyekből a Gonosz Halál, és elpusztítja a világot. Ez nagyon fontos, talán még a nyugdíjasoknál is fontosabb, erre nagyon figyelj oda, kérlek!

Számíthatsz rám!

Kutyopressz-Népszabadság

8 komment · 2 trackback

2010.09.03. 01:33 kkp

A 4-es metró miatt kiásott felesleges alagutak hasznosítási terve

Köztudott, hogy a 4-es metró építkezése már évekkel ezelőtt leállt. A Kétfarkú Kutya Párt úgy gondolja, hogy ezt a rossz emlékű négyest már felesleges erőltetni, mi inkább a hetes és a nyolcas metrót építenénk, amik egy év alatt elkészülnek.

A négyes metró építésének szomorú mementójaként megmaradó alagutakra és gödrökre pedig új hasznosítási terveket dolgoztunk ki.

Az alagutakban például megépülhetne az Első Magyar Részecskegyorsító

Régi tervünk, hogy a repülőjáratokat levezessük a föld alá. Az üres metróalagút ennek idális terepe lehetne.

Valamint megépíthetnénk a leghosszabb magyar golfpályát.

72 komment · 3 trackback

2010.09.02. 12:25 kkp

Villáminterjú Victora Zsolttal, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt főpolgármester-jelöltjével

Bede Márton: Victora úr, hát lehet még ennél is viccesebbnek lenni, LEHETSÉGES EGYÁLTALÁN FIZIKAILAG??????

Victora Zsolt: Nem.

Bede Márton: Köszönöm az interjút!

2 komment · 2 trackback

2010.09.01. 20:34 kkp

Victora Zsolt visszacsatolja fél Nyugat-Európát

71 komment · 3 trackback

2010.09.01. 11:42 kkp

Szerintem inkább 97%, de az nem hivatalos

A Policy Solutions kutatása szerint Budapesten kimutathatóvá vált a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) támogatottsága, a viccpártról a budapestiek fele már hallott.

A Policy Solutions elemzésében kifejtette: bár jelentős sikerekre a párt nem számíthat, augusztusban mérhetővé vált támogatottságuk, a biztos szavazók és az összes pártválasztó körében is két százalékát kapnának. A felmérések szerint a budapestiek 48 százaléka már hallott a pártról, és azok között, akik már találkoztak kampányanyagokkal az elmúlt hetekben, a válaszadók 19 százaléka a Kétfarkú Kutya Párt hirdetéseit is fel tudta idézni.

Legnagyobb ellenfélnek a kutató szerint az LMP bizonyulhat, ha mindkét párt listájára és főpolgármester-jelöltjére lehetne szavazni Budapesten. Victora Zsolt, az MKKP főpolgármester-jelöltje valamennyi párt szimpatizánsai közül az LMP-sek között a legkevésbé elutasított. A két párt közötti potenciális szavazói átjárhatóságot támasztja alá az, hogy az LMP-sek 12 százaléka szintén a Kétfarkú Kutya Pártra szavazna abban az esetben, ha az LMP-re valamilyen oknál fogva nem lehetne, de az MKKP-re igen.

A reprezentatív kutatás a Policy Solutions megbízásából augusztus 23-27. között zajlott Budapesten, 1200 fő személyes megkérdezésével. Az elemzéshez az adatfelvételt a Medián végezte.

MTI

De azért az ajánlószelvényeket el kéne ám hoznotok, ha tényleg szeretnétek ránk szavazni.

11 komment · 2 trackback

2010.08.31. 22:30 kkp

Mogács Dániel a Mokkában

3:33-tól

27 komment · 1 trackback

2010.08.30. 03:32 kkp

BKV-reform látványtervek: Az új budapesti hullámvasút

Címkék: bkv reform fejlődés mkkp haladás hullámvasút kétfarkú kutya párt budapesti program

És végre kitilthatjuk a turistabuszokat a belvárosból.

49 komment · 2 trackback

süti beállítások módosítása